Cele mai bune cizme din piele

Cizmele sunt incaltamintea proate cea mai populara pentru femei. Ele isi cumpara de toate pentru toate anotimpurile si cu siguranta reusesc sa isi stranga adevarati munti de incaltaminte. Imi aduc aminte de sora mea care avea 3 dulapuri de haine, in vreme ce eu, ca baiat, abia daca stransesem o polita dintr-un dulap. Asa sunt femeile, le place sa aibe si sa fie admirate.

Femeile cumpara haine ca sa fie admirate, aici nu incape indoiala, plus ca ele oricum au un simt al frumosului mult mai bine dezvoltat de cat noi barbatii. Vor inceraca intotdeauna sa impresioneze cu o aparitie noua, cu cizme din piele, cu sandale care nu au mai fost vazute la nici un magazin din oras. Acum totul e posibil pentru ca exista diversitate. Daca magazinele din oras sunt limitate la doar cateva perechi, magazinele online pot afisa zeci de mii de produse fara sa aiba nevoie de spatiu de expunere fizic.

Magazinele online sunt motivul pentru care femeile vor atat de multe haine. Imi aduc aminte de vremurile cand eram eu micut. Nu exista internet si erai nevoit sa cumpei ce gaseai prin magazine. Ei bine, atunci am dezvoltat noi fie femei fie barbati aceasta problema cu alesul: ne decidem greu. Atunci practic nu aveai ce sa alegi, nu exista diversitate cum nu exista nici astazi in offline. Erai nevoit sa cumperi perechea de incaltaminte care-ti dispalcea cel mai putin si cu siguranta o vedeai pe strada la alte persoane de cel putin 2 – 3 ori pe zi. Asta inseamnalipsa de diversitate, plafoneaza intr-un fel si personalitatea.

Cea mai buna incaltaminte o vei gasi online, asta e clar. Eu nu am mai cumparat incaltaminte din oras de ani de zile. De cand m-am conectat la internet in 2008 pana in prezent, cred ca o singura data am cumparat din oras si atunci ce nevoie urgenta. Nu puteam sa astept dupa colet inca o zi, aveam nevoie de incaltari in acea zi. Altfel, nu as fi stricat ratia preponderenta in proportie de aproape 100% in favoarea cumparaturilor online.

Pana la urma fiecare cumpara de unde crede de cuviinta, insa trebuie sa fim contienti de faptul ca in online gasim cele mai bune oferte, cea mai buna calitate si cel mai bun pret. Avem de unde alege, avem posibilitatea de a dezvolta si personalitate. Gata cu scuzele, avem de unde!

Articole Asemănătoare

One Response

  1. LeilaShoes Dec 2, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.