Cele mai bune 10 jocuri pentru PS4

Sony a vandut pana cum peste 22 de milioane de unitati PS4. Succesul acestei console se leaga in principal de cererea tot mai mare pentru acest segment al gamingului separat de PC. Consolele PC in anul acesta au atins un nou nivel, dat fiind faptul ca au aparut si consolele celor pentru Steam. Asadar, haideti sa trecem in revista cele mai bune 10 jocuri pentru PS4 de pana acum:

  1. Alien: Isolation. Este un joc facut dupa seria de filme din anii 70 – 80 Alien. Ofera un gameplay extraordinar si cu siguranta daca va plac jocurile de actiune va va palce si Alein : Isolation.
  2. Bloodborne este succesorul Dark Solus. Este un joc orientat catre horror – actiune si din punct de vdere grafic, merita nota 10+, motiv pentru care se afla in topul nostru.
  3. Disney Infinity: Marvel Super Heroes 2.0 Edition Starter Pack. Paote va intrebati ce cauta un joc Disney intr-un top al jocurilor serioase. Ei bine, acest joc cu super eroi este destinat oricu numai celor mici nu. Este un joc de actiune formidabil.
  4. Fifa 2015 – no comment
  5. GTA 5 – nu are cum sa lipseasca din coelctia celor care au un PS4 sau chiai X-Box.
  6. Infamous: Second Son este un titlu exclusiv PS4 pe care vi-l recomand cu toata palcerea.
  7. Last of Us: Remastered este unul dintre cele mai bune jocuri PS4 din 2015 pana in acest moment.
  8. Mortal Combat X – no comment
  9. Need for Speed: Rivals este ultimul joc din seria NFS, o serie care dainuie de zeci de ani.
  10. The Witcher III: Wild Hunt este ultimul pe lista noastra dar nu cel mai slab. Acest joc are o lume deschisa superba pe care va invit si pe voi sa o incercati. Un RPG cam de nota 9+

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.