7 jocuri Nintendo 64 pe care le-ai uitat

In istoria gamingului, consoma niontendo 64 a facut ravagii. A fost de departe cea mai populara si cea mai indragita de gamerii acelor vremuri. Consola iesa in evidenta prin putrea de a reda jocuri 3d dar si prin casetele gri intr-o vreme in care cd-rom-ul era la putere. Cu siguranta daca ati avut o consola N64 ati jucat Super Mario 64, Mario Kart 64, Super Smash Brothers, GoldenEye 007 si multe altele. Ei bine, printre aceste jocuri populare merita sa amintim si uneele mai putin populare pe care insa cu totii le-am jucat la un moment dat.

  1. Beetle Adventure Racing (1999) – Am indragit acest joc pentru ca am indragit si Mario Kart 64. Ei bine, cu un Beetle modern porneai in aventura impreuna cu prietenii tai.
  2. Body Harvest (1998) – este un joc inteles doar ce cei capabili sa priceapa clasicul. Putini stiu ca acest joc a fost facut de cei care au facut si GTA-ul.
  3. Mystical Ninja Starring Goemon (1997) – daca ti-a placut RPG-ul Zelda cu siguranta ti-a placut si acest joc. A fost scos pe piata de japonezii de la Konami si iesa in evidenta prin culorile foarte vii pentru anii 97.
  4. Blast Corps (1997) – Trebuia sa manevrezi buldozerul astfel incat sa demolezi cladirile. Era o idee cu totul noua pentru acele vremuri.
  5. Star Wars Episode I: Battle for Naboo (2000) – Cu siguranta toata lumea a jucat acest joc, a fost unul dintre cele mai populare ale vremurilor, ale anilor 99 -2000.
  6. Space Station Silicon Valley (1998) – Este doar un alt joc dezvoltat de DMA Design, autorii GTA si Harvest.
  7. Ogre Battle 64: Person of Lordly Caliber (2000) – Titlul numarul 3 din seria “Ogre”, jocuri RPG dezvoltate de japonezii de la Quest. Este unul dintre cele mai RARE jocuri Nintendo 64.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.