Unde gasesti un producator lavete cand ai nevoie?

Severinul nu a fost niciodata orasul care sa iti ofere prea multe posibilitati pe partea industriala / profesionala atunci cand discutam despre servicii sau aprovizionare. Este un oras cladit pe consum, nimeni nu produce nimic, asa ca atunci cand ai nvoie de un produs profesional e clar ca nu are cine sa ti-l vanda, cand ai nevoie de un serviciu profesional nimeni nu are cine sa ti-l ofere. Serviciile sunt limitate la ieftin si mult, nu la putin dar profesional.

Am fost pus intr-o situatie destul de ciudata in urma cu cateva zile pentru ca aveam nevoie de un producator lavete cu care sa iau legatura urgent. Matusa mea a primit un contract de serios (detine o firma de curatenie) si nu putea sa se apuce de munca din cauza faptului ca nu mai avea lavete. Pentru acest business, are nevoie sa fie aprovizionata constant de lavete din bumbac si pana acuma nu a reusit sa gaseasca un producator lavete in oras. A mers asa pe burta cu ce cumpara de prin hipermarketuri la preturi destul de ciudate si mari.

Am gasit un producator lavete serios pe internet

Acuma, pentru ca discutam despre o comanda destul de serioasa, am zis sa ii caut pe internet un producator lavete, sa nu piarda bani cumparand cantitati mari din hipermarketuri. Adevarul este ca nici afacerea matusii mele nu este chiar micuta, are vreo 10 angajati grupati in 3 echipe care sunt in permanenta pe teren, zilnic. Astfel, lavetele din bumbac se uzeaza destul de repede si va dati seama ca sunt bagate la consumabile, nu sta nimeni sa le spele. Ar fi culmea zgarceniei…

laveteindustriale.ro este producatorul despre care va povesteam. Mai sunt si altii insa m-am oprit la el pentru ca mi s-a parut ca ofera exact ce matusa mea avea nevoie: cantitate, pret si calitate. Da, conteaza si calitatea pentru ca lavetele de slaba calitate lasa urme si in loc sa cureti mai rau te chinui.

Sunt putin suparat pentru ca nu am reusit sa gasesc in oras un producator lavete, insa pana la urma trebuie sa accept situatia ca Severinul este un oras mort din punct de vedere industrial si ca nu este in stare sa supravietuiasca de cat din consum, un consum care nu vreau sa stiu cum se face, nu vreau sa stiu de unde au oamenii bani de bagat in consum. Probabil nevoia…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.