Putin despre Lucky Studio Iasi

Probabil ati auzit cu totii despre videochat. In ultima vreme, asistam la o adevarata explozie a studiourilor de videochat, pentru ca mentalitatea in Romania incepe sa se schimbe putin. Daca pana nu de mult eram tinuti in loc de rusine si pudicitate, astazi suntem mai dezinvolti si mai tupeisti. Este un lucru bun pentru ca inseamna ca s-a schimbat mentalitatea.

Oamenii erau obisnuiti cu o gandire comunista pe care nu o mai vrea nimeni in afara de batranii nostalgici ce se plimba agale in parcuri si afirma din cand in cand cu un ton apasat “ehe, pe vremea lui Ceausescu nu vedeai …”. Timpul a trecut pentru ei, insa au ramas captivi intr-o lume ce astazi nu mai exista. Mentalitatea comunista nu are ce cauta in contextul societatii moderne din anul 2015.

18

Astazi o sa discutam putin despre Lucky Studio Iasi

Acest studio de video chat reuseste sa iasa in evidenta datorita faptului ca ofera niste conditii de munca destul de bune fata de nivelul actual de trai din Romania contemporana. Pai cine nu si-ar dori sa aiba 1000 de euro pe luna si peste, muncind in tara? Ei bine, este posibil atunci cand lucrezi in videochat.

Evident, este un job adresat femeilor, tinerelor ce considera ca prejudecatile reprezinta ceva destul de invechit. S-au dus vremurile in care ne uitam cu jind la nemti cum isi faceau de cap in sex shop-uri. Astazi, desi nu suntem la fel de dezinhibati ca ei, reusim, totusi, sa intelegem destul de bine conceptul de videochat. Mai avem mult pana sa ajungem Germania din urma, insa ceva s-a schimbat in ultimii ani.

17

Lucky Studio Iasi este un studio de videochat destinat tinerilor fara inhibitii care au reusit sa ajunga la o mentalitate occidentala, desi au trait intr-o tara comunista in esenta, pana in maduva oaselor; pe care, aparent, nimeni nu o mai vrea. Am spus de multe ori ca solutia nu este dezradacinarea de Romania, ci inradacinarea si lupta pentru schimbare.

Dupa 25 de ani se pare ca incepe sa se vada o mica schimbare, incepem sa gandim putin occidental si acest lucru nu poate de cat sa ne dea sperante si mai mari pe viitor. Oamenii au dreptul sa traiasca intr-o tara in care nu ii priveste nimeni ciudat daca folosesc videochatul.

Smiling woman

Smiling woman

Articole Asemănătoare

9 Comments

  1. Cristina Oct 16, 2015
  2. Irina Oct 16, 2015
  3. Oana Oct 16, 2015
  4. Lore Oct 16, 2015
  5. taisia Oct 16, 2015
  6. alexandra Oct 16, 2015
  7. Maria Oct 16, 2015
  8. Geanina Oct 16, 2015
  9. Laura Oct 16, 2015