5 motive sa cumperi o casca bluetooth

Pentru multi ani am zis ca o casca bluetooth este o prostie. Stiti si voi cum sunt oamenii, nu isi dau seama de adevarata utilitate a lucrurilor decat in momentul in care le testeaza pe propria piele. O casca bluetooth nu trebuie sa lipseasca niciunui sofer. Atunci cand esti in masina, mainile trebuie sa fie pe volan si privirea inainte, la drum.

Se intampla foarte multe accidente de circulatie din simpla neatentie, telefonul mobil fiind cel mai des vinovat de acestea. Asadar, daca cumva crezi ca o casca bluetooth este degeaba, iata cateva motive care poate te vor face sa vezi lucrurile altfel.

5 motive sa cumperi o casca bluetooth

  1. Casca bluetooth iti permite sa fii atent la volan. Nu mai ai motive sa butonezi telefonul aiurea in incercarea de a gasi un numar de telefon. Un handsfree bluetooth inteligent are si apelare vocala.
  2. Preturile mici pentru aceste dispozitive bluetooth reprezinta un avantaj destul de mare. Pentru noi, romanii, pretul este o problema destul de serioasa de luat in calcul. Vedeti aici un handsfree perfect pentru nevoile noastre. Ieftin si bun.
  3. Amenzile sunt destul de mari, se socotesc la minimul pe economie BRUT. Adica daca iei 1 punct amenda o sa platesti 105 lei iar pentru vorbitul la telefon sunt vreo 2 puncte din cate imi aduc aminte, asta daca nu cumva mai acumulezi puncte si din alte motive cand esti oprit.
  4. Autonomie mare. Multi se feresc sa cumpere o casca bluetooth pentru ca se tem de autonomia mica. Ei bine, total fals. Casca bluetooth sta incarcata si o saptamana. Cel putin asa o incarcam eu pe a mea, o data la o saptamana si atunci ca imi aduceam aminte, nu ca ar fii cerut ea. Probabil statea incarcata si mai mult.
  5. Poti lega mai multe telefoane la casca. Daca esti genul care umbla cu 2 sau chiar 3 telefoane mobile dupa el, cu siguranta vei vedea utila o casca bluetooth care te va scuti a mai cauta telefoanele prin buzunare atunci cand suna. Gasiti pe gsmnet.ro o gama larga de asemenea handsfree-uri ce iti vor face viata mai usoara.

Va sfatuiesc sa folositi tehnologia moderna pentru a evolua intr-un mod placut. Folositi casca bluetooth atunci cand sunteti la volan, siguranta trebuie sa fie o prioritate pentru toata lumea.

csca bluetooth

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.