Cateva masini pe care nu ar trebui sa le cumperi niciodata

SCION IQ

Daca te-ai gandit vreodata sa cumperi o masina, cu siguranta te-ai gandit si la alti factori inafara de pret, precum siguranta, stabilitate, consum, performanta poate. Aceasta masina nu este rea, insa nu accelereaza. Depasirile devin astfel destul de periculaose pentru ca oricat ai pasa acceleratia, nu se intampla mai nimic de la o anumita viteza in sus. Lipsa de cai putere este un avantaj in oras si… atat…

SMART FORTWO

Aceeasi poveste ca si cu SCION IQ… Desi masina ofera protectei elementara, nu este suficient. Smart Fortwo nu este o masina pe care sa o conduci pe distante lungi. Desi este utila in oras din cauza dimensiunilor foarte mici, se lauda cu cel mai mic motor de pe piata in momentul actual. De asemenea, trebuie sa specificam si faptul ca 80% dintre posesorii de Smart Fortwo se declara nemultumiti de consum.

OPEL ADAM

Din nou o masina micuta… si atat… Chiar daca pare simpatica, este incredibil de lenta. Este atat de lenta incat unii oameni au impresia ca fabricantul a uitat sa o doteze cu un motor. Nu ar fi greu de crezut la cat de micuta este… Este o masina FOARTE atragatoare interior exterior, dar FOARTE lenta. Cred ca trebuie sa existe un compromis pe undeva, nu?

CHEVROLET SPARK

O masina mica pare o alegere buna tunci cand vrei un consum mic, nu? Ei bine, gandeste-te de doua ori inainte sa faci o alegere gresita. Acest SPARK iese in evidenta cu calitatea execrabila a materialelor folosit in constructie si cu zgomotul produs atat de motor cat si de sasiul in sine.

DACIA DUSTER

Nu era top daca nu puneam si una de-a noastra. Desi arata destul de bine, masina este o troaca in toata regula. Are AC zgomotos fara posibilitatea de a regla temperatura. Nu e climatronic. Ambreiajul tare, senzorii care raspund cu intarziere la comenzi fac din acest SUV, SUV-ul saracului.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.