Amplificatorul Grafic Alienware

Polemica intre laptop – desktop in ceea ce priveste resursele de gaming este pe cale sa fie data uitarii. In ultimii ani, fabricantii de laptopuri au inceput sa vina cu solutii din ce in ce mai bune in ceea ce priveste grafica, incercand sa multumeasca pe toata lumea. Din pacate, desi in laptopurile moderne exista placi grafice destul de performante si de puternice, nu exista posibilitatea de upgrade. Desktopurile pe alta parte, pot fi upgradate din punct de vedere al palcii video si de un copil de 9 ani.

Alienware vrea sa aduca posibilitatea de upgradare a palcii video la laptopuri. Sa fie oare o nebunie de-a lor sau chiar un concept care functioneaza intr-un scenariu real? Ei bine, acestia au scos pe piata Amplificatorul Grafic Alienware cu un pret de doar 299$. Acesta este o carcasa in care puteti pune o placa video externa si apoi sa o conectati la laptopul vostru.

Au tot aparut solutii asemanatoare in anii trecuti, chiar si in 2007 prin GX Station a celor de la Asus, in 2011 Sony VAIO VPC-Z214GX si asa mai departe. din pacate, niciuna dintre aceste solutii nu au prins la public. Nimeni nu stie de ce.

Design si caracteristici Amplificator Grafic Alienware

Deci avem de-a face cu o carcasa, o sursa de 460w, un hub USB cu 4 porturi si cam atat. daca nu ar avea logo-ul Alienware pe laterala, Amplificatorul Grafic Alienware ar semana mai de graba cu un prajitor de paine. Vestea cea buna este ca suporta atat palcile video de la AMD cat si cele de la Nvidia. Puteti pune acolo o placa video ce sonsuma maxim 375w, chiar daca sursa este de 460. E nevoie si de alimentarea cu energie a ventilatorului care raceste dracovenia. Dupa primele teste, puteti dubla FPS-ul cu ajutorul acestei solutii.

alien

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.