Acer Aspire V 15 Nitro

Acer Aspire V 15 Nitro este un laptop gaming nu prea performant, asta e ste clar… Cu toate acestea cred ca se incadreaza in multe bugete cam subtiri.

Din punct de vedere al designului, Acer Aspire V 15 Nitro nu iese in evidenta cu absolut nimic. Pare un laptop banal si atat. Ca si dimensiune se incardeaza in categoria laptopurilor de 15.6 inch cu o rezolutie de 3840 x 2160, IPS. Chiar daca rezolutia 4k este o caracteristica impresionanta, nu ar trebui sa se intalneasca in laptopurile gaming pentru ca exista niste limitari din punct de vedere al placii video. Cea mai buna experienta gaming o intalnim pe rezolutia Full HD, respectiv 1920 x 1080.

Caracteristici Acer Aspire V 15 Nitro

Gasim 3 porturi USB, un port HDMI, LAN, WIFI si Bluetooth 4.0. Trevuie sa precizam faptul ca din punct de vedere al spatiului de stocare sta destul de bine, avem 1 TB HDD impreuna cu 256 GB SSD.

Performanta Acer Aspire V 15 Nitro

Procesorul Intel Core i7 4720HQ la 2.6 ghz este acelasi Quad Core intalnit si pe MSI GE62. Are 16 gb Ram, ceea ce este de ajuns pentru un laptop gaming. Punctul forte este placa video, Nvidia GTC 960M cu 4 gb RAM.

In concluzie, daca aveti nevoie de un laptop gaming entry level, Acer Aspire V 15 Nitro este o solutie destul de buna. Isi face treaba cu brio si chair daca nu iese in evidenta cu nimic din punct de vedere al aspectului, se bucura de o performanta destul de buna. Din pacate, bateria nu tine mai mult de 3 ore la rezolutia de 4k, din nou, eu vad drept o gresala asemenea rezolutii pe laptopuri unde resursele sunt destul de limitate si greu de upgradat. Poate ca ar trebui sa luati in calcul si Alienware 15…

nitro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.