Acer Chromebox CXI-i38GKM

Acer Chromebox CXI-i38GKM costa 400$ si se incadreaza in caracteristicile clasice ale unui Chromebox: un desktop Google care ruleaza chrome OS cu ajutorul unui procesor Core i3 si 8 gb RAM.

Nu ar fi prea multe de spus despre Acer Chromebox CXI-i38GKM, cu exceptia faptului ca este foarte mic. designul se adreseaza celor care au probleme cu spatiul in care doresc sa foloseasca un desktop, se adreseaza mediului business si cam atat.

Din punct de vdedere al conectivitatii, avem un slot pentru card SD, 2 x usb3, un jack pentru casti, un port hdmi si un port Ethernet Gigabit.

Acer Chromebox CXI-i38GKM vine cu 16 gb memorie interna, ce poate fi folosita pentru stocare. Drept procesor dupa cum spuneam este folosit un i3 la 1.9 Ghz, Intel Core i3-4030U – dual core doar. Placa video este integrata si discutam despre un Intel HD 4400. Ramii: 8 GB. Din moment ce majoritatea Chromebox-urilor functioneaza cu procesoare Celeron, acest Chromebox este un urias pas inainte. Nu cred ca poate nimeni sa compare un i3 cu un Celeron.

Daca va intrebati cum se comporta in multitasking, trebuie sa stiti ca este foarte ok. Paginile web se incarca destul de bine si nu exista nici un motiv care sa va faca sa credeti ca ati dat cumva banii degeaba pe acest Chromebox.

In concluzie, Acer Chromebox CXI-i38GKM ofera boot time foarte bun, performanta destul de buna, perfromanta video mult peste variantele cu Intel Celeron. Din punct de vedere al pretului, deoamdata este cel mai scump Cheromebox de pe piata, cu un pret de 400$. Pentru un chromebox cu i3 si cu performanta video destul de buna, eu unul zic ca merita banii. Din nou, este o solutie pentru cei care se confrunta cu problemele legate de spatiu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.