Am incredere in cei de la www.bransamentgaz.ro

Voi ati incercat vreodata sa racordati un aragaz la reteaua de gaz metan? Sper ca nu…  Niciodata nu trebuie sa improvizam asemenea lucrari. Desi traim in tara meseriasilor, tara in care toata lumea se pricepe la de toate, trebuie sa fim realisti macar atunci cand e vorba despre viata noastra si a celor din jur. Atunci cand e nevoie de un bransament la reteaua de gaze naturale, cel mai prost lucru pe care il poti face este sa chemi persoane neautorizate sa execute lucrarea. Sub nici o forma nu recomand asa ceva, chiar daca persoanele respective spun ca au mai lucrat in domeniu si va asigura ca se pricep si ca nu vor fi probleme, sub nici o forma nu acceptati.

Cine trebuie sa faca bransamentele de gaz?

Bransamentele de gaz trebuie facute numai de firme autorizate in domeniu, de oameni cu atestate profesionale si atat. Eu am incredere in echipa de la www.bransamentgaz.ro dupa ce i-am vazut la o interventie, o avarie la teava de gaze a unui bloc. Intotdeauna voi apela la ei indiferent ce lucrare e de facut, avarie sau bransare… Niciodata nu o sa ma apuc eu personal sa lucrez asemenea bransamente.

Viata este cea mai importanta, nu are rost sa o riscam aiurea atat pe a noastra cat si pe a celor din jur, oamenii trebuie sa inteleaga foarte bine acest lucru, nu e de joaca cu bransamentele de gaz. Zilnic vedem la TV atatea stiri cu apartamenete care sar in aer datorita improvizatiilor de la reteaua de gaze. Foarte multa lume merge pe ideea “Lasa ca nu mi se intampla tocmai mie”… Aceasta este cea mai mare gresala pe care o poti face, sa spui ca tu esti ferit de dezastre si de probleme. Suntem oameni, suntem egali si nu exista niciodata protectie in caz de dezastru.

Fii vigilent, nu incosntient

Vigilenta este singura capabila sa te ajute, sa te fereasca de dezastru si sa iti salveze viata. Atunci cand treci bariera catre incosntienta, deja viata nu mai valoreaza nimic pentru tine. O pui in pericol si nu ai nici o scuza pentru acest lucru. Nu e de joaca cu gazele naturale, nu se vad, uneori nu se simt… Intotdeana apelati la cei de la www.bransamentgaz.ro si obtineti astfel siguranta unei lucrari de calitate, executata in siguranta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.