Masina fara sofer a celor de la Google se plimba nestingherita prin cartier

Da, cei de la Google au scos o masina care nu are nevoie de sofer pentru a merge pe strazi si ce credeti ca au facut cu ea? Evident, i-au dat drumul pe strazile din cartier. Se intampla in Mountain View, CA, unde se afla de altfel originea Google.

Iata ca s-au tinut de cuvant, caci cei de la Google au tot promis zilele acestea o masina care se conduce singura, insa nimeni nu a dat prea mare atentie cazului. Cu totii stim cat de dificil este sa creezei asa ceva.

Conform unei postari pe blogul lor, joi seara, o masina cam rotunda si destul de simpatica se va plimba prin Silicon Valley, Mountain View California cu 25 de mile la ora. Desi se conduce singura, masina are totusi un sofer inauntru

“Aceste masinute sunt conceput sa functioneze fara volan si fara pedale, insa in acest moment al proiectului vor exista soferi inauntru, cu volan si pedale detasabile gata sa intervina daca ceva nu deucrge conform planului”

Desi Mercedes si Audi au demonstrat de mult faptul ca masinile fara sofer reprezinta o tehnologie ce se poate aplica in ziua de azi, cei de la Google nu sunt fabricanti de masini. Cu toate acestea, au reusit sa construiasca aceasta masinuta destul de simpatica si eleganta care se conduce singure pe strazile din California.

Toata lumea este curioasa daca aceasta masinuta va fi in viitor scoasa la vanzare… Ei bine, eu unul cred ca mai e mult de mesterit in ale tehnologiei pana sa pot lansa pe piata o masina care se conduce singrua. Nu e loc de gresala in aceasta industrie, asa ca cel putin in urmatorii 20 de ani nu cred ca o sa vedem asa ceva. Desi cei de la Ford au lansat masina care se parchaza singura, de la a parca pana la a merge pe strada e cale lunga.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.