Controllere RETRO pentru PS4

Va sperie gandul ca s-ar putea sa ratati ocazia de a cumpara controllere retro pentru PS4? E posibil sa aveti ocazia sa cumparati unul daca va doriti cu adevarta. Controllerul special DualShock 4 seamana cu controllerul de la primul PlayStation, va fi lansat in septembrie. Daca doriti sa il cumparati, trebuie sa stiti ca Amazon accepta deja pre-orders pentru 65$, putin cam mult fata de un controller obisnuit PS4. (50$)… Dar sa nu uitam ca este de colectie…

Cei de la Sony nu au anuntat daca aceasta productie de controllere RETRO va fi una limitata sau vor deveni o optiune pe piata pentru totdeauna, asa ca daca vreti sa apucati unul grabiti-va sa comandati. Consola aniversara lansata in decembrie s-a vandut complet online in doar cateva minute. (20 de ani de Play Station)… De fapt, 12.300 de console s-au vandut atunci online.

Consola cu numarul 00001 a fost scoasa la licitatie pentru scopuri caritabile prin intermediul Yahoo Japonia. S-a vandut cu 130.000$, insa la final s-a renuntat la tranzactie. Cei de la sony au ales sa expuna consola in showroom-ul Ginza din Tokyo si sa doneze pentru caritate chiar daca nu au dat consola.

Cei care sunt impatimiti PlayStation, cu siguranta vor face pe dracu-n patru si vor cumpara acest controller. Cu siguranta va fi disponibil si in Romania daca cei de la Sony se vor decide sa lase “libera” productia acestor controllere RETRO.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.