Controllere RETRO pentru PS4

Va sperie gandul ca s-ar putea sa ratati ocazia de a cumpara controllere retro pentru PS4? E posibil sa aveti ocazia sa cumparati unul daca va doriti cu adevarta. Controllerul special DualShock 4 seamana cu controllerul de la primul PlayStation, va fi lansat in septembrie. Daca doriti sa il cumparati, trebuie sa stiti ca Amazon accepta deja pre-orders pentru 65$, putin cam mult fata de un controller obisnuit PS4. (50$)… Dar sa nu uitam ca este de colectie…

Cei de la Sony nu au anuntat daca aceasta productie de controllere RETRO va fi una limitata sau vor deveni o optiune pe piata pentru totdeauna, asa ca daca vreti sa apucati unul grabiti-va sa comandati. Consola aniversara lansata in decembrie s-a vandut complet online in doar cateva minute. (20 de ani de Play Station)… De fapt, 12.300 de console s-au vandut atunci online.

Consola cu numarul 00001 a fost scoasa la licitatie pentru scopuri caritabile prin intermediul Yahoo Japonia. S-a vandut cu 130.000$, insa la final s-a renuntat la tranzactie. Cei de la sony au ales sa expuna consola in showroom-ul Ginza din Tokyo si sa doneze pentru caritate chiar daca nu au dat consola.

Cei care sunt impatimiti PlayStation, cu siguranta vor face pe dracu-n patru si vor cumpara acest controller. Cu siguranta va fi disponibil si in Romania daca cei de la Sony se vor decide sa lase “libera” productia acestor controllere RETRO.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.