Viata dupa angajare la Heylux Iasi

1Se spune ca in viata un necaz nu vine niciodata singur, in masura in care viata mea nu a fost chiar asa de roz, incat sa am cele mai multe impliniri materiale si spirituale. Este drep, la nastere am avut ambii parinti, dar cu timpul pe la varsta de 10 ani am pierdut sprijinul tatalui meu din cauza unui nefericit accident de masina, pentru ca mai apoi, peste alti 6 ani sa o pierd si pe mama.

In aceasta maniera, luxul a lipsit din viata mea. Nu aveam bani de haine, de accesorii sau de cosmetice si nici nu imi permiteam sa apar la scoala si la liceu cu aceleasi haine mai multe zile la rand. Dar totul s-a schimbat cand am implinit 18 ani. Pentru ca eram deja obisnuita sa lucrez pe internet, am dat o cautare pentru cele mai bine platite job-uri si asa am aflat si de Heylux Iasi.

            Frumusete virtuala si implinire

Fiind putin timida am optat pentru o conversatie telefonica cu o femeie de la Heylux Iasi care nu si-a pierdut rabdarea cu mine, timp in care eu puneam cele mai stupide, probabil, intrebari. Unele din acestea vizau nudidatea, banii, personalitatea, frumusetea sau corpul de zeita. Probabil ca doamna care imi oferea informatii era un fel de manager al companiei Heylux Iasi pentru ca incerca si ea sa ma faca ca inteleg ca un model de videochat nu merge gol pe strada.2

Din acest punct de vedere am acceptat sa merg si mai departe si sa intru in perioada de proba in cadrul studioului Heylux Iasi pentru 3 zile. Aici am invatat ca lipsa situatiei roz de acasa se putea recompensa intr-o oarecare masura. Pentru ca eram timida la inceput, incercam pe cat posibil sa imi ies din starea de pudism cu primii mei prieteni virtuali. Aici unii din ei au inteles ca sunt incepatoare si ca merit mai multa atentie pentru a pasi pragul. Cele mai multe modele de la Heylux Iasi m-au incurajat in arta conversationala, astfel incat am reusit in aceste zile sa ma dezvolt si sa castig bani frumosi.

Nu doar ca Heylux Iasi mi-a schimbat viata materiala, ci mi-a schimbat si viata personala, urmata de cea profesionala. Cu programul de aici am reusit sa termin o facultate si bineinteles sa obtin o diploma. Stiu ca aici nu mi-a cerut nimeni o calificare, dar am vrut eu sa fiu mereu intr-o continua informare si sa imi doresc o diploma. Pentru ca la Heylux Iasi mi s-a oferit si posibilitatea sa invat limba engleza, am ajuns sa am din ce in ce mai multi prieteni in mediul online si sa pot sa comunic cu acestia la un nivel tot mai bun.

3 Pot spune cu certitudine ca Heylux Iasi mi-a devenit o familie, in masura in care restul colegelor mele sunt ca si surorile mele, iar managera de aici este precum mama mea. Simt ca dupa 3 ani la Heylux Iasi mi-am gasit cu adevarat profesia, aceea de a fi model de videochat si de a-i incanta pe prietenii mei cu cele mai multe subiecte de conversatie.

 

9 Comments

  1. Clarisa Jun 24, 2015
  2. John Jun 24, 2015
  3. cezara Jun 24, 2015
  4. Lana Jun 24, 2015
  5. jessica Jun 24, 2015
  6. ancutel Jun 24, 2015
  7. Florin Jun 24, 2015
  8. Gwen Jun 24, 2015
  9. Florence Jun 24, 2015