Tahm Kench – The River King (League of Legends)

Amatorii de League of Legends au un motiv de bucurie… Un nou campion a fost scos la iveala de cei de la Riot Games. Acesta se numeste Tahm Kench si este considerat “regele raului”. Practic, Tahm Kench este un broscoi destul de ciudat ale carui abilitati sunt cel putin interesante. Amatorii de League of Legends asteapta mereu noii campioni cu sufletul la gura pentru ca se stie: fiecare personaj nou, are cel putin o abilitate care te da pe spate. La fel si in cazul lui Tahm Kench…

Tahm Kench este un caracter destitat ceolor care doresc sa joace support dar si solo lane, capabil sa inghita la propriu atat coechipieri, cat si inamici. Ii inghite si ii poate teleporta pe harta aproape oriunde, avand o raza destul de mare. Cu aceasta abilitate, poate sa-ti salveze fundul destul de simplu daca ai un Tahm Kench in echipa.

Abilitati Tahm Kench – The River King

Passive: An Acquired Taste – aceasta abilitate o foloseste pe toti inamicii cu care acesta interactioneaza folosind atacul de baza.

Q: Tongue Lash – Tahm Kench ataca cu limba adversarii, ca orice broscoi redutabil. Atacul se opreste in momentul in care limba atinge tinta. Daca interactioneaza cu un inamic de 3 ori, de 3 ori interactionand cu An Acquired Taste, Tongue Lash se transforma in stunt.

W: Devour – Cum spune si numele, Tahm Kench inghite tot ce prinde.

  • Minions and Monsters: ii inghite apoi ii scuipa catre inamici, cu camage de riguare bineinteles.
  • Aliati: cand Tahm Kench inghite un aliat, il face pe acesta imun la orice tip de damage si castiga viteza.
  • Inamici: poate sa devoreze inamici numai cand le-a aplicat 3 x Am Acquired Taste.

E: Thick Skin: Tahm Kench converteste grey health intr-un scut.

R: Abyssal Voyage: Tahm Kench deschide gura si permite aliatilor sa se ascunda in burta lui. Abyssal Voyage are o raza imensa, asa ca poate sa scape de la pieire mult aliati.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.