Cea mai patata lenjerie dintr-un hotel

Acum 2 ani am fost la mare si sincer va spun ca nu am ramas cu niste amintiri prea placute. Se pare ca litoralul romanesc nu este nici pe departe asa atractiv cum il consider altii. Poate si faptul ca sunt mare amator de munte a contribuit la imaginea destul de proasta a litoralului romanesc creata in urma micii escapade. Nu vreau sa par rautacios, insa niciodata nu mi-a placut vacanta in Romania. Am fost genul de om crescut cu bun simt si din aceasta cauza, unde vad nesimtire imi vine sa scuip si sa merg mai departe.

Cu toate acestea, litoralul romanesc este plin de nesimtire. De la manele si tigani, pana la muzica de toate felurile pe plaja, ca la Turnul Babel. Din stanga se aude populara, din dreapta house, din spate vine amenintator o manea de Salam si asa mai departe. Nici daca ai avea 3 perechi de urechi nu cred ca ai putea sa fi pe faza cu tot ce se intampla in jur. Fie care vine cu cate un aparat de radio / casetofon cu baterie si-l pune la paturica… Nu tine cont ca deranjeaza vecinii de paturica pe o raza de 50 de metri, nu domne! El sa auda cum ii zdrangane maneaua la nas…

Trecand peste aspectul nesimtit al litoralului romanesc, este vremea sa discutam putin si despre hoteluri. In Constanta, pe litoral mai bine zis, sunt mai multe pensiuni si mai putine hoteluri. Eu unul, am facut proasta alegere sa ma cazez la un hotel, trebuia sa ma fi dus la pensiune, unde oamenii sunt mai interesati sa isi ingrijeasca cele 6 camere pe care le au in vila de cat hotelierii cele 100. Ei bine, ce am vazut prin hoteluri a fost ceva de cascadorii rasului, altceva nimic. Nu ma apuc sa dau nume, dar de povestit pot sa povestesc asa printre picaturi.

Camera in care am fost gazati, cazati pardon desi termenul de gazati ar fi si el in regula, avea toate lenjeriile patate cu cerneala. Ma refer la lenjeriile de pat bineinteles. Ce naiba, chiar atat de scumpa sa fie o lenjerie hotel? Probabil ca nu, probabil ca gasesti lenjerii hotel la pret bun, de calitate, insa trebuie sa ai si bunavointa sa le schimbi la timp sau macar sa controlezi camerele sa vezi daca exista mentenanta de facut. E nevoie si de putina mobilizare.

Spun ca am fost gazati intrucat misrosea ciudat in camera. Cat am stat, o saptamana, nu am reusit sa ne dam seama ce anume miroase in acel hal. Probabil un chinez mort, taiat felii si ascuns in pardoselala, altceva nu imi explic. Mie mi-ar fi si rusine sa am un hotel de intretinut si sa il intretin in asa mod. E bataie de joc fata de client in primul rand, insa din pacate, sunt atat de multi turisti si atat de putine locuri de cazare in sezon, astfel incat e imposibil sa gasesti in alta parte. Esti nevoit sa accepti conditiile si sa incerci sa te bucuri mai mult de mare si mai putin de conditiile de cazare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.