Vom avea Xbox One de 1Tb saptamana viitoare

Avem o veste buna pentru gameri, daca clasicul Xbox One de 500gb nu este de ajuns pentru jocurile voastre, iata ca apare o optiune pentru voi. Confirmand o scurgere de informatii recenta, Microsoft a anuntat ca planuieste sa lanseze versiunea de 1Tb pentru Xbox One, alaturi de un controller nou.

“De cand a fost lansat Xbox One, cele mai multe plangeri s-au legat de capacitatea de stocare prea mica. ” spune Larry Hryb… “Astazi, va prezentam Xbox One de 1 Tb, cu finsiaje mate si mai mult spatiu de stocare pentru voi”…

Consola costa 400$ si o sa apara in magazinele din SUA in data de 16 iunie, iar in restul lumii pana la sfarsitul acestei luni. Ca si “upgrade”, se mai poate lauda cu un controller wireless cu design nou ce vine cu un jack de 3.5mm pentru casti… De asemenea, cei de la Microsoft ofera gratis si jocul Halo: The Master Chief Collection alaturi de consola Xbox One, in anumite regiuni pentru o perioada scurta de timp.

Controllerul nou va putea fi cumparat si separat in cazul in care ai deja un Xbox One. Cei de la Microsoft planuiesc si un adaptor wireless de 25$ pentru toamna aceasta proiectat special pentru Windows.

Asadar, impatimitii jocurilor se vor putea bucura de un spatiu de stocare dublu fata de cel initial, cu care ne obisnuisem pana acum din partea celor de la Microsoft.

Consolele prind teren din ce in ce mai mult in ziua de azi si intr-un fel e ceva destul de normal. Sunt mai ieftine de cat un PC creat special pentru jocuri si astfel, reusesc sa satisfaca cerintele celor mai putini pretentiosi in ceea ce priveste detaliul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.