5 motive sa cumperi un expresor Philips Saeco

Romanii sunt unii dintre cei mai inraiti cafegii din lume. Se bea atat de multa cafea in tara noastra, incat multora nu le vine sa creada cand li se arata cifrele in ceea ce priveste volumul de cafea vanduta. Din pacate, se vinde destul de multa cafea de calitate indoielnica, fapt ce reflecta nivelul de trai din tara. De asemenea, se bea foarte multa cafea la terase, avem un obicei in a iesi la terasa pentru o cafea.

Putem avea o cafea la fel de buna ca cea de la terase la noi in case?

Totul este posibil, totul se rezuma la calitate. Nu va imaginati ca aceste cafenele dau pe-afara de calitate in ceea ce priveste boabele de cafea in sine, secretul lor sta in expresoare. Aceste expresoare profesionale sunt capabile sa scoata pana si ultima picatura de aroma din acele boabe, drept urmare, ne minunam cu totii atunci cand mai sorbim din cestile lor…

Cu Philips Saeco, expresoarele de ultima generatie pe care le puteti cumpara de pe Philips.ro, tehnologia ne aduce o cafea minunata, mult superioara fata de cele baute in cafenelele din oras pentru ca aici suntem stapani pe calitate. Odata ce avem un expresor capabil, nu ne mai ramane de cat sa cumparam o cafea de calitate.

Daca nu esti convins ca expresoarele Philips Saeco nu sunt ceea ce-ti trebuie, iarta cateva motive care s-ar putea sa te faca sa te razgandesti:

  1. Daca 15 bari nu-ti spune nimic, inseamna ca nici un expresor nu te va multumi, indiferent cu se numeste, cat costa sau cine il fabrica.
  2. Merge atat cu cafea macinata cat si cu boabe. Ei bine, aici este punctul forte al expresoarelor. Stim cu totii ca daca punem mana pe o cafea de calitate superioara, boabe, vom avea parte de o ceasca extraordinara…
  3. Made in EU – Italia, nu Made in CHINA
  4. Piese si accesorii usor de gasit si de cumparat. Faceti o comanda online doar…
  5. Siguranta unei cafele de calitate superioara. Cand ai spus Philips ai spus calitate din start.

Evident, vor fi voci care vor spune ca de multe ori, cumperi marca nu un produs de calitate, insa sunt de parere ca cei ce afirma asemenea lucruri nu sunt in stare sa faca diferenta intre calitate si chinezarie.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.