3 Motive sa iti cumperi un e-book reader

Tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult si cu timpul, suportul pe hartie o sa dispara aproape in totalitate. Sa luam spre exemplu tinerii din ziua de azi care nu mai citesc. Tinerii pur si simplu nu mai citesc carti, nu mai au nevoie. Daca au nevoie la ceva examen la scoala gasesc rezumate pe internet de unde isi pot sintetiza romanul in sine. Librariile sunt pe moarte de cand a aparut suportul digital pentru carti si intr-un fel, e evolutia normala dupa cum spuneam.

Evoluam indepartandu-ne de clasic

Cartile digitale pot fi citite cu ajutorul e-book reader-ului. Este un dispozitiv de marimea unei tablete pe care iti poti pune diferite carti in format PDF si pe care le poti citi oriunde, oricand. Tot ce-ti trebuie este un e-book reader. Pori cumpara unul de pe stradait.ro la promotie daca te grabesti. Daca nu esti convins de pretul in sine si de faptul ca un e-book reader este de viitor, iata cateva motive pentru care ar trebui totusi sa incerci o achizitie:

  1. Ai la tine in orice moment sute de carti. Cand pleci cu trenul, cand calatoresti cu avionul, poti sa pui in geanta un numar finit de carti pentru ca ocupa volum. Ei bine, intr-un e-book reader intra mii de carti in format PDF.
  2. Preturile pentru cartile in format PDF sunt mult mai mici de cat preturile pentru cartile fizice. Hartia costa, la fel si raftul in librarie. Atunci cand cumperi de pe internet scutesti niste costuri.
  3. Esti in pas cu moda. Cati tineri vezi cu cartea in mana in parc? Prea putini. Majoritatea tinerilor carora le place totusi sa citeasca, le place sa fie si la moda asa ca isi cumpara un e-book reader.

Acuma, aceste e-book readere vin intr-o multitudine de marci. E greu sa alegi una daca nu te pricepi. E ca si cum ai merge sa cumperi un laptop desi tu nu te pricepi deloc la calculatoare. In acest caz, e bine sa cumperi online de la un magazin ce are suport tehnic la cumparare. Ce inseamna acest suport tehnic? Ei bine, suni si iti va raspunde un operator care se pricepe la majoritatea proudselor vandute pe site, ii spui oful si ce anume ai vrea sa cumperi si el te ajuta sa faci alegerea corecta. Asa e cu internetul asta, iti vine in ajutor atunci cand ai nevoie.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.