Microdia aduce cardul microSD in domeniul laptopurilor?

In luna septembrie anul trecut, SanDisk a anuntat un card SD premium de 512Gb spatiu de stocare. Acum, cei de la Microdia au reusit sa faca un card microSd cu aceleasi capacitati, acest card MicroSD de 512 GB a fost prezentat de catre aceasta companie din Hong-Konk la Computex saptamana aceasta.

Asemenea spatiu de stocare cu siguranta nu va fii ieftin, daca SD-ul celor de la SanDisk de 512 gb se vinde cu 800$, Microdia cere 1000$ pentru al lor microSD de 512 gb.

Aceasta lansare pune cardul microSd pe acelasi palier cu restul cardurilor de stocare: fotografii profesionisti sunt cei care vor avea nevoie de un spatiu imens de stocare intr-un format cat mai mic. Cardul celor de la Microdia Xtra Elite va suporta rate de transfer de pana la 300Mbps multumita bus-ului UHS… Acest bus necesita cativa pini extra, insa nu e problema.

Cardul microSD al celor de la Microdia este imens, 512 gb este capacitatea celor mai multe laptopuri din ziua de azi in ceea ce priveste capacitatea de stocare. Nu e ieftin si nici nu se anunta scaderi de pret prea curand, insa schimbarea va veni in timp. Pe langa asta, formatul SDXC permite pana la 2 TB spatiu de stocare. Cu timpul, din aceasta pricina, pretul cardului minune microSD de 512 va scadea in timp.

Cardul SD al celor de la SanDisk se vinde deja pe internet cu 500$ in ciuda pretului de 800$ de la lansarea din toamna, asta inseamna ca peste cativa ani, preturile vor scadea si pentru MicroSd, odata cu extinderea capacitatii de stocare.

Probabil va aduceti aminte de hdd-urile dintr-un Pentium 3… 20 gb stocare iar astazi exista si de 4 TB la pret rezonabil… Si asta in doar 10 ani… Va dati seama ce va fii peste inca 10 ani?

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.