Cum crestem productivitatea intr-un magazin?

Cei care lucreaza in industria alimentara, cei care au un magazin, doua, trei, stiu foarte bine ce inseamna un client multumit. Ei bine, cum poti avea clienti mereu multumiti?

  1. Trebuie sa ii tratezi cu respect, sa fii politicos atat tu cat si vanzatorii/vanzatoarele.
  2. Trebuie sa ai preturi decente prin care sa demonstrezi ca tii la clienti, ca il ajuti si astfel il motivezi sa revina la tine.
  3. Conteaza timpul cat clientul sta la coada pentru a face plata produselor cumparate.

Studiile arata ca 40% din clienti sunt tentati sa nu mai revina intr-un magazin in care petrec mai mult de 3 minute pentru a achita produsele. Poate ca oamenii au ramas cu sechele de pe vremea lui Ceausescu, cand se statea la cozi interminabile pentru absolut orice.

Productivitatea unui magazin este in legatura directa cu rapiditatea cu care vanzarea se incheie la casa, asa ca toate magazinele trebuie sa aiba aparatura moderna care sa le ajute in acest demers, al timpului care se scurge din momentul in care clientul apare la casa si pana cand acesta iese pe usa magazinului.

Putem creste productivitatea unui magazin cu ajutorul tehnologiei?

Da, productivitatea poate sa creasca considerabil atunci cand trecem de la metoda clasica de vanzare prin care vanzatorul trebuie sa bata in casa de marcat fiecare produs in parte pentru a elibera bonul fiscal, la metoda moderna prin care vanzatorul pur si simplu scaneaza codul de bare al produsului si casa de marcat inregistreaza produsul. In acest mod, se castiga foarte mult timp iar procesul de vanzare devine mult mai rapid.

Ce aparate ai nevoie pentru a scoate bonuri fiscale mult mai rapid?

Tot ce-ti trebuie este un cititor de coduri de bare si eventual o casa de marcat oleaca mai inteligenta, care sa stie sa comunice cu un asemenea aparat. Ati vazut aceste cititoare la toate hipermarketurile din oras si nu numai.

Daca doriti sa fiti intr-adevar in pas cu moda si sa aveti ultima tehnologie in magazin, va puteti orienta catre cititoarele de carduri wireless, fara fir. Itgstore.ro este unul din magazinele online de unde puteti sa cumparati asa ceva.

Indiferent de metoda aleasa pentru a creste productivitatea, cu fir sau fara, incercati sa intelegeti: cu cat clientul sta mai putin la coada pentru a achita produsele, cu atat va fi mai dispus sa revina in magazin.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.