Cele mai bune cuverturi de pat

Saptamana trecuta am renovat dormitorul. Am inceput simplu, cu “decojirea” peretilor. Daca nu am ciocanit la pereti si la vopsea de mi-au sarit capacele, insa efortul a meritat. Nu prinde adezivul, gletul daca placa nu este curatata bine. Dupa ce am terminat de decojit peretii, am chemat meseriasul sa se apuce de treaba. Evident, a inceput sa traga chiulul din prima zi, a cerut bani de tigari si pentru bere asa ca l-am trimis acasa. Ei nu lucrez cu asemenea oameni si a fost pentru ulrima data cand mai apelez la meseriasi recomandati de X sau de Y. degeaba lucreaza bine daca e betivan si se trage de sireturi la bani desi stabilim dinainte pretul lucrarii.

Am chemat alta persoana sa se ocupe de aceasta lucrare si a iesit totul in regula. Am inceput sa caut mobila noua, un pat, un birou si ceva dulap. Cum la TV nu ma uit, nici nu am in camera asa ceva. In schimb, am nevoie de un birou pentru calculator. Zis si facut, doua zile a durat cautarea si asta pentru ca magazinele din oras au marfa de foarte proasta calitate. Mai bine comandam de pe net si cu siguranta eram mai castigat.

Dupa mobila, a urmat patul. Aveam nevoie de saltea si o cuvertura. Salteaua am rezolvat-o rapid luand-o pe cea din patul vechi in timp ce pentru cuverturi de pat am fost nevoit sa caut oleaca pe internet. Acestea fiind spuse, am luat lapopul caci avea casa inca vraiste si am inceput sa caut cuverturi de pat. Am gasit magazinul sub forma lenjeriipentrucasa.ro si am facut o mica comanda. La inceput, sunt putin rezervat in legatura cu volumul comenzii daca nu am mai facut comanda la ei. Am primit cele doua cuverturi de pat comandate si pot spune ca sunt de calitate exceptionala. Daca vreodata o sa mai am nevoie, cu siguranta o sa comand tot de la ei.

Intotdeauna am apreciat calitatea si nu am fost niciodata genul de om care se orienteaza dupa cel mai mic pret precum floarea soarelul se orienteaza dupa soare. E bine sa avem lucruri de calitate intrucat cele slabe calitativ sunt facute sa reziste mult mai putin. Eu unul nu mi-am dorit niciodata cuverturi de pat care se decoloreaza dupa prima spalare la masina. Despre asta vorbim aici, despre calitate si despre modul de a intelege lucrurile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.