Cea mai ieftina metoda pentru a trimite bani in tara: TransferGO

Tot mai multi romani aleg calea strainatatii. Se estimeaza ca ar fi undeva la peste 3.000.000 de romani peste granite iar numarul lor este in continua crestere. Romania din pacate nu mai este de mult tara care sa ofere posibilitati, tara care sa aiba grija de cetatean, asa ca singurul mod de a ne duce la indeplinire visele ramane strainatatea.

Odata ajunsi in strainatate, romanii incep sa trimita bani in tara, sa isi intretina familiile. Atunci cand muncesti pe bani putini, cauti cele mai ieftine metode de a trimite banii la ai tai. Nu e nici o placere sa platesti niste taxe ridicole doar pentru transfer, asa ca va prezint cea mai ieftina metoda prin care puteti sa transferati bani din UE si SUA in Romania: TransferGO.

Ce este TransferGO?

Transfer GO este un serviciu pentru transfer bani intre persoane aflate in tari diferite si asta in doar 24 de ore… Cati dintre noi nu am transferat bani in conturi straine si din conturi straine in conturi romanesti? Am fost taxati cu pana la 7% din valoarea tranzactiei ceea ce este enorm. Sa nu mai zicem de faptul ca trebuie sa astepti pana la 7 zile virarea banilor TransferGO poate fii folosit pentru a trasnfera bani in 33 de tari din UE si SUA cu un comision de doar 99 de centi.

Pentru tranzactiile cu Romania, costul transferului este de 9 lei + 1.5% din conversia valutara. Nu va speriati, asta inseamna maxim cativa lei extra. Acuma, sa-mi spuneti voi mie unde mai transferati cu 12 lei din cont strain in cont romanesc in 24 de ore cu doar 12 lei.

Evident, trebuie sa va faceti un cont, insa nu va speriati. Interfata dupa cum puteti vedea in printurile de mai jos este foarte intuitiva si usor de folosit. Totul este facut pentru a facilita inlesnirea tranzactiei.

De ce Transfer GO?

Eu unul va recomand TransferGo pentru:

  • taxele mici: 0.99 euro pentru UE si 9 lei pentru Romania
  • rapiditate – urmatoarea zi primiti banii in cont
  • simplitatea utilizarii – oricine poate sa isi faca cont in maxim 1 minut. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci adresa de e-mail, sa activezi contul prin linkul primit pe acea adresa si gata.
  • Transparenta – TransferGo este licentiata Authorised Payment Institution (numar de referinta 600886) controlata de FCA (Financial Conduct Authority) si supracegheata de HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs – UK).
  • posibilitatea de a castiga 1% din banii transferati de prietenii veniti prin link de referal.

Avantaje sunt destul de multe, asa ca puteti incerca linistiti accesand linkul https://www.transfergo.com/ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.