Cele mai eficiente metode de reclama offline

Reclama offline are de multe ori un impact mai mare de cat reclama online. Chiar daca societatea este adanc ancorata in internet si tehnologie, trebuie sa recunoastem ca magazinele online nu reprezinta o pondere atat de impresionanta in comertul tarii. Comertul online este activ intr-un mod mai serios doar de cativa ani si toata lumea are speranta ca va evolua direct proportional cu expansiunea internetului, cu marirea numarului de utilizatori.

Daca detinem o afacere offline, care sunt metodele prin care o putem promova?

Metodele de promovare offline raman hartia, radio si TV, bannere si nu in ultimul rand tricouri, pixuri, brichete inscriptionate. Dintre toate acestea, as vrea sa discutam putin despre promovarea prin tricouri inscriprionate. Cand le folosim si de ce?

Tricourile inscriptionate (aveti aici exemplu) se pot folosi la intalniri mai putin formale in care tinuta office nu este obligatorie. De exemplu se da un party si tu vrei sa iti promovezi afacerea printre acei invitati. Ei bine, daca te duci la petrecere cu un tricou inscriprionat cu sigla si numele firmei, toata lumea o sa il vada si o sa le ramana intiparit in minte. E o metoda de promovare destul de eficienta, folosita mai ales prin cluburi.

In cazul in care va hotarati sa incercati promovarea prin tricouri, trebuie sa aveti in vedere semnarea unui parteneriat cu cineva de incredere, un furnizor serios. Este lucru cunoscut ca cei de la promotion.eu si-au dus la indeplinire toate colaborarile, fara sa existe probleme. Asa ceva iti trebuie atunci cand pornesti intr-o campanie de promovare indiferent de metoda aleasa.

Parca nu a trecut asa de mult timp de cand publicitatea se facea pe strada, strigand cu o portavoce primitiva… Sa tot fie anii 1920 – 1930… Cand a aparut si tiparul, totul a decurs in favoarea intreprinzatorilor. Cu cat exista mai mult suport pentru informarea maselor cu atat afacerile prospera.

Ideea unei afaceri se rezuma la elementul cerere – oferta

Daca reusesti sa aduci pe piata o oferta de care oamenii sunt incantati, cu siguranta vei reusi sa prosperi. Pana a reusi acest lucru, ai nevoie de promovare. Oamenii trebuie sa afle despre afacerea ta de undeva si au cam apus vremurile in care puteai sa iei o portavoce si sa strigi pe strada… Astazi, publicitatea offline este mult mai subtila si mai inteligenta, insa functioneaza pe aceleasi principii de baza.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.