Avem pretul oficial pentru Windows 10

In cazul in care faci upgrade de la Windows 7 sau Windows 8 la Windows 10, acest sistem de operare va fii gratuit, insa daca nu detii un sistem de operare care va fii pretul pentru o copie Windows 10? Microsoft a confirmat astazi faptul ca Windows 10 va fii lansat pe 29 iulie in doua variante: Windws 10 Home (119$) si Windows 10 Pro (199$), si un upgrade de la Windows 10 Home la Windows 10 Pro pe care il puteti cumpara cu 99$. Toate 3 vor putea fii cumparate atat in magazinele online cat si exclusiv pe portalul Microsoft.

Pretul este similar cu cel de la Windows 8, insa pentru Windows 8 update-urile nu sunt gratuite. Cei care au cumparat un pc cu Windows 7 in 2012 pot face upgrade la Windows 8 pentru 14.99$ acum inainte de lansare, insa in mod normal discutm despre 39.99$. pentru Windows 10 insa, upgrade va fii gratuit.

Cine va avea nevoie de versiunea platita de Windows 10?

Windows 10 vor cumpara cei care au probabil o masina cu Windows Xp sau Vista, sau oricine nu poate benficia de anul cu Windows 10 gratuit la upgrade. Mai bagam in aceasta oala si pe cei care isi doresc sa isi construiasca singuri PC-ul. E clar ca vor fii nevoiti sa cumpere o licenta si de ce nu ai cumpara ultima varianta de Windows?

Lansarea de la sfarsitul lui iulie se refera strict la Windows pentru PC si tablete. Varianta de windows 10 pentru smartphone se va lasa asteptata putin mai mult, in functie si de modele.

Cei care au Windows 7 sau Windows 8 pot sa faca downgrade destul de simplu in cazul in care nu sunt multumiti de Windows 10. Tot ce trebuie sa faca este sa dea click in taskbar pe “Reverse your free upgrade”…

Articole Asemănătoare

Leave a Reply