Vrei sa fi DJ? Afla ce aparatura ai nevoie

Titlul de DJ are o istorie destul de recenta daca ne gandim logic, mai putin de 50 de ani in adevaratul sens al cuvantului. A devenit in timp o meserie din care se pot castiga foarte multi bani si acest lucru nu poate fi de cat unul imbucurator pentru pasionatii de muzica. Da , sa fii DJ inseamna sa ai muzica in sange si sa o simti mai intens de cat majoritatea celor din jur. Tu trebuie sa fi cel care ii face pe cei din jur sa se simta bine cu mixurile pe care le compui ori pe loc, ori in micul tau studio.

Bineinteles, tinerii sunt cei care se bucura cel mai mult de muzica si ei vor indragi meseria de DJ foarte mult mai ales ca are legatura cu tehnologia. Daca esti DJ modern, vei avea de lucru numai cu calculatoarele, cu softurile, cu butonase si asa mai departe. Mie unul mi se pare meseria perfecta pentru cei sub 25 de ani de exemplu.

Ce echipamente ai nevoie daca vrei sa inveti sa mixezi muzica

  1. Cel mai important echipament: urechea muzicala. Nu vei reusi niciodata sa fi un DJ daca nu simti muzica, daca nu ai ureche muzicala. Nu vei reusi niciodata sa fi un DJ daca nu ai pesonalitate si originalitate.
  2. Casti profesionale precum cele de aici. Dupa parerea mea, castile sunt cele mai importante pentru ca acolo asculti muzica pe care o produci, pe care o mixezi. O claritate deosebita te va ajuta sa iei decizii mult mai rapid.
  3. CD/USB Player… Cred ca nu mai e nevoie sa explic aici la ce iti va fi de folos un asemenea instrument, nu?
  4. Mixer… Prin mixer vor trece toate aparatele tale, este cel mai important dintre toate.
  5. Rabdare, determinare, ambitie sa inveti.

Punctul 5 este cel mai important dintre toate. Daca vrei sa fi DJ trebuie sa ai ambitie si determinare sa inveti. De asemenea, trebuie sa fi constient ca nu vei invata nimic peste noapte. E nevoie de timp si de multa multa pasiune pentru muzica.

Daca ai fi vrut sa te faci DJ in urma cu 15 ani de exemplu, te-ar fi costat mult mai mult aparatura de cat astazi pentru ca nu erau niste vremuri atat de digitalizate. Astazi, gasesti pe djsuperstore.ro toate echipamentele de care ai nevoie, intr-un singur loc. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda online si in 2 zile esti DJ.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.