Miss the 90’s

Imi e dor de anii 90, imi e dor de muzica nebuna a celor ani, imi e dor de oamenii cu bun simt din acele vremuri. Nu exista tehnologie si asta cred ca face diferenta intre cantitatea de bun simt dintre atunci si acum. Nu exista atata mass-media care sa intoxice cu emisiuni de can can tanara generatie. Erau niste vremuri in care cartea era inca o prioritate. Vedem cel mai bine diferenta intre tinerii de 20 de ani de astazi si cei trecuti de 35 – 40 de ani.

Muzica anilor 90 m-a impresionat cel mai tare. Imi aduc aminte cand plecam din parc spre casa, seara, cu parintii, era o disoteca in care duduia numai muzica Eurodance. Muzica Eurodance este etalonul anilor 90, sintetizator si o voce puternica feminina alaturi de ceva rapper. Desi astazi lumea nu pare sa mai inteleaga anii 90 si muzica anilor 90, exista inca multi amatori de Eurodance. Cei care o apreciaza ori au ramas incastrati intr-o sfera de sticla din care nu mai pot sa iasa, ori au descoperit o muzica cu adevarat calitativa comparativ cu cea din ziua de azi.

Eu unul am trait prea putin in anii 90, insa cu toate acestea, am amintiri extraordinare cu acei ani. Nationala Romaniei de fotbal juca pe la cupe si turnee de mare insemnatate, parintii aveau serviciu si o duceam destul de bine. Nu ne lafaiam in bani, insa totul era ok. Pe masura ce ne-am avantat in anii 2000, totul a inceput sa dispara. Si muzica, si siguranta economica si bunul simt. Ne-am trezit astazi, in 2015 ca bacul este promovat de 30% din candidati, ca tinerii nu mai au respect si bun simt pentru nimeni si nimic si ne intrebam de ce? Asta sa fie oare evolutia pe care o asteptam? Greu de spus si greu de digerat o asemenea schimbare.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.