Invertorul auto

Unii ii zic invertor, altii convertor, sincer sa fiu nu ma prea intereseaza. Important este ca am nevoie de unul si nu stiu sa aleg. Am fost pe la Carrefour si am vazut o aschimodie care cica scoate 70 – 75w , insa la cum arata nu am prea mare incredere. Pe deasupra, mai costa si vreo 80 de lei. Cam mari preturile pentru ce poate si sincer prefer sa dau 150 sau chiar 200 de lei pe ceva de calitate, nu pe chinezariile Carrefour-ului.

La ce imi foloseste acest invertor? Am nevoie de curent pentru laptop si singura sursa de curent din masina este bateria de 12v. Merge la 220v, nu la 12 asa ca am nevoie de un aparat care sa imi transforme din 12 in 220. Aceste invertoare sunt in functie de capacitate, unele soct 100w, altele 200, 500, 1000w chiar si 3 kw. Un laptop consuma aproximativ 65w din cate stiu eu, asa ca cel din Carrefour de 70w nu ma prea incanta. Nu vreau un aparat pe care sa il stiu forjat apropae de capacitate maxima cu un singur consumator.

O sa incep sa caut pe internet si daca aveti cumva ceva model ce poate fii recomandat intre 150 si 200w as fii recunoscator. Am aruncat o geana mai demult si mi-au sarit in ochi ceva modele de 200w insa erau chinezesti si am zis pas. De maine ma apuc sa caut ceva mai serios. Atunci cand ai biroul in masina, ai nevoie de o sursa de electricitate iar invertorul este singura disponibila. Nu imi trebuie mie de mare putere, de peste 200w, insa pentru un laptop si un telefon mobil e de ajuns. Daca cumva folositi si voi un invertor si sunteti multumiti, lasati in comentarii modelul si mai ales de unde l-ati luat, sa ma orientez si eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.