Alunga ploaia cu www.izolatii.ro

Din pacate, traiul la bloc are destul de multe dezavantaje. Tara a fost cladita cu blocuri foarte multe, asa vedeu comunistii rezolvare pentru ocuparea rapida a oraselor. Nimic gresit pana aici, ei au fost singurii care au dat case gratis sau aproape gratis la oameni pe cand in ziua de azi, daca vrei un apartament, esti nevoit sa faci ipoteca pe 30 de ani. In fine, e o discutie in care nu as vrea sa intru momentan.

Problema blocurilor dintotdeauna este izolarea. Vara te coci intre 4 pereti si iarna mori de frig. Sa nu mai zic de problema ultimului etaj. Cei care au avut bafta sau norocul sa primeasca un apartament aflat la utlimul etaj al imobilului, clar au o porblema destul de mare. In primul rand, cand vine vara nu numai peretii sunt expusi celor 40 de grade din termometre, dar si tavanul pe toata suprafata apartamentului. Acum, recent, au aparut aparatele de aer conditionat si podurile cu scop dublu: infiltratii de apa si izolare termica. Dar inainte ce faceai? Nu aveai ce face, trebuia sa suporti clima destul de arida.

Daca pentru caldura am gasit remediu in spuma + aer conditionat, cum scapam de apa de ploaie? Cred ca nu exista persoana care sa fii stat la ultimul etaj si sa nu fii avut probleme de genul. Acum exista www.izolatii.ro , site-ul ce-ti aduce specialistii in diverse tipuri de ziolatii chiar la tine acasa. E foarte important sa lucrezi cu specialisti in adveratul sens al cuvantului atunci cand ai o problema cu apa sau caldura. Nu e lucru simplu sa asiguri confort mai ales atunci cand disuctam de blocuri. Acestea pe timp de zi inmagazineaza caldura si pe noapte nu se racesc complet. Tin minte cum pateam atunci cand stateam in Crihala, vara se facea o caldura in apartament de nu puteai sa dormi deloc noaptea… Era atat de cald incat transpirai ca la 100 de metri garduri fara sa poti face mre branza. Adormeam tarziu in noapte atunci cand incepea sa mai adice ceva curent de aer rece tipic noptilor racoroase de vara. De-asta zic, mare atentie cu cine lucrati.

Nu as vrea sa imi imaginez un apartament in care ploua, in care apa pica din tavan picatura cu picatura. E ca si cum ai avea inundatie d ela vecini. Am vazut apartamente distruse complet din cauza ploilor si sincer sa fiu, nu as vrea niciodata sa am asemenea probleme. Prefer sa imi cumpar un apartament la un nivel mai inferior chiar daca e mai scump de cat sa stau ca in pestera, an de an sa fiu nevoit sa fac investitii si reparatii. Destul de complicat sa traiesti la bloc in ziua de azi, nu?

Articole Asemănătoare

Leave a Reply