Calitate si profesionalism pe www.anemonacom.ro

Calitatea si profesionalismul sunt atributele celor seriosi. Romania anilor 2015 este impartita in doua mari categorii de afaceristi: cei seriosi, in proportie de 1% si cei neseriosi in proportie de… restul… Da, 99% dintre cei ce-si deschid o afacere in Romania nu sunt seriosi. Pornesc din start cu gandul de a pacali ori clientul ori statul. Clientul se poate pacali prin faptul ca i se ofera servicii proaste la bani multi, iar statul se pacaleste prin evaziune fiscala. Bine, nu ma intelegeti gresit, nu tin cu statul. Niciodata nu am apreciat gradul de impozitare din Romania, care este unul de-a dreptul imposibil, insa am fost de parere ca atata timp cat te incumeti sa deschizi o afacere, trebuie sa fii corect cu toata lumea.

Pe www.anemonacom.ro gasiti o gama destul de larga de aparatura si consumabile destinate finisarii documentelor. Daca ati avut vreodata o lucrare de master sau de doctorat de legat / indosariat, v-ati dus porbabil la un copy-shop. Ei bine, acest copy-shop are aparatura destinata finisarii documentelor. De ce am adus in discutie acest site? Sunt unele dintre putinele magazine online ce pot fii caracterizate prin calitate si profesionalism?

Ce inseamna un magazin de calitate? Dar profesionalismul?

Calitatea este relativa in Romania pentru ca nimeni nu o prea cauta. Suntem un popor ahtiat dupa ieftin si mult. Un magazin de calitate este acela care reuseste sa ofere un echilibru in ceea ce proveste raportul calitate – pret. Pe internet sunt foarte multe magazine care vand ieftin si prost, scump si prost si foarte putine care vad echilibrat: un pret mediu pentru o calitate medie, un pret mare pentru o calitate buna.

Profesionalismul se leaga de modul in care magazinele online vand. Se leaga de modul in care marfa comandata pe internet ajunge la tine, client aflat la 500km distanta. Un magazin online arata profesionalism atunci cand reuseste sa aduca in prim plan preturi pe masura calitatii, respect fata de client si nu in ultimul rand, politica de retur avantajoasa. www.anemonacom.ro trebuie dat drept exemplu aici pentru ca experienta cu ei merita povestita. De cand comand pe net diverse lucruri, pot numara pe degete magazinele online care nu au facut probleme la livrare. Am comandat pentru unchiul meu un aparat pentru gravare mecanica si totul a decurs perfect, nimic de reprosat. Asa as vrea sa mearga treburile pentru toata lumea cu toate magazinele online.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.