Pac-Man implineste 35 de ani

Pac-Man implineste astazi frumoasa varsta de 35 de ani si cred ca sunt o multime de moduri in care putem sarbatori acest eveniment. Cel mai important aspect, Bandai Namco a updatat Pac-Man pentru iOS cu aceasta ocazie, introducand modul multiplayer in cazul in care se doreste jocul cu prietenii.

Dar pe langa acest mod special de asarbatori cei 35 de ani, exista si alte idei. Poti sa faci o prajitura Pac-Man precum multi alti internauti. Foarte multa lume s-a chinuit sa faca niste torturi senzationale cu aceasta ocazie, cateva daca le cautati pe net o sa vedeti ca au iesit chiar senzationale.

Fanii adevarti cu siguranta vor juca ceva Pac-Man prin intermediul emulatoarelor “old school games” de pe internet. Din pacate, nu mai poti juca si prin intermediul Google Maps, insa macar poti verifica interactivul Google Doodle… (pentru cei care nu stiu, Doodle este logo-ul Google de pe pagina principala ce se transforma in animatii si jocuri cu diferite ocazii).

Nu e de ajuns? La The Verge, poti juca un joc de aventura, bazat pe text, cu tematica Pac-Man, chiar daca este o idee cam copilareasca. Eu unul zic ca merita incercat. Din pacate, nu am reusit sa gasim online un joculet multiplayer precum magnificul Bomberman, ceva gen labirint.

Aniversarea Pac-Man ne lasa o urma de nostalgie … cu totii am jucat jocul, ma refer la cei trecuti de 25 de ani. In Romania, Pac-Man era inca la moda prin anii 2003 cand am cumparat eu primul calculator, cu siguranta multi se vor bucura si in ziua de azi de acest joc prin intermediul simulatoarelor si emulatoarelor. Jocurile pe televizor nu mai exista, au fost inlocuite de Xbox-uri, insa pentr nou, batranii, Pac-Man va ramane intotdeauna in suflet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.