Noile imprimante Dell vor fi compatibile Cloud

Din moment ce oamenii folosesc telefoanele si tabletele din ce in ce mai des pentru a accesa fisiere stocate in cloud, Dell vrea sa introduca pe piata imprimante compatibile cu aceasta nevoie a utilizatorilor de a lucra in cloud. Ce inseamna asta? Ei bine, compania afirma faptul ca lucreaza la proiectarea de imprimante care sa poata fii folosite de la pc, de pe smartphone, tableta, sau din orice colt al lumii.

Noile imprimante se refera la E525W color si trei monocrome ce vor avea un pret de plecare de la 197$. Aceste imprimante se adreseaza consumatorilor mici si micro intreprinderilor, si vor fii lansate peste aproximativ o luna de zile. Anul trecut, cei de la Dell au lansat seria F pentru imprimantele comerciale, punct important de reper pentru lucrurile ce urmau sa se intample in viitorul apropiat.

TOATE noile imprimante Dell vor fii concepute in asa fel incat sa poata fi accesate si administrate de la distanta. Vor avea conectivitate WiFi si suport pentru printare via Google Cloud. Imprimantele vor suporta printare directa prin Wifi de la dispozitive Android prin aplicatia Morpia Alliance.

Imprimantele care se acceseaza, folosesc si administreaza prin intermediul Cloud sunt pe piata de ani buni, insa cei de la Dell nu au avut pana acum un portofoliu de imprimante axat pe asa ceva. Cei de la Epson, Canon, HP, Ricoh sau chiar Xerox le-au luat-o inainte de mult.

Odata cu lansarea noilor imprimante, Dell o sa aduca imbunatatiri si la Document Hub. Serviciul a fost dezvoltat pentru a putea fii folosit in administrarea cloud si in printarea de pe dispoziitve aflate la mica distanta.

Dupa cum putem observa, cei de la Dell urmaresc sectorul small business si maxi cel al intreprinderilor medii deoarece imprimantele nu sunt obiectul lor principal de activitate. Asteptam aceste imprimante si in Romania, sa le putem eventual face un review.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.