Microsoft sarbatoreste 25 de ani de Solitaire

Microsoft sarbatoreste 25 de ani de Solitaire si nu oricum, planuieste un turneu online international in luna iunie. Chiar daca esti obisnuit cu Klondlike, Free Cell sau Spider, iti poti testa abilitatile de Solitaire pe internet peste mai putin de 2 luni.

Pana in iunie, Microsoft gazduieste si un concurs privat destinat angajatilor din companie. Competita a inceput luni si in cadrul acesteia se vor intalni aceleasi provocari destinate si concursului din iunie.

Se celebreaza 25 de ani de cand solitaire a fost lansat de catre cei de la Microsoft, in 1990, pe Windows 3.0. De atunci, dependenta de acest joc a fost in continua crestere. Nu stiu de ce, insa a fost un joc ce a prins foarte bine la cei trecuti de varsta a doua: parinti si bunici. Daca cei tineri gaseau Solitaire plictisitor, cei mai in varsta se pare ca au rabdare pentru acest joc. De asemenea, Solitaire a fost dezvoltat si a prins aripi intr-o perioada in care internetul era ceva SF. De atunci, Solitaire a fost inclus in fiecare varianta de Windows care a iesit pe piata.

Cu Windows 8 a avut loc o mica schimbare. Jocul Solitaire nu a mai fost inclus in Windows. Cei care il doreau erau nevoiti sa il descarce din Microsoft Store. Bineinteles ca Windows 10 a corectat aceasta blasfemie si a introdus inapoi in meniu jocul vechi de 25 de ani.

Asteptam cu nerabdare concursul international online gazduit de cei de la Microsoft. Sunt absolut sigur ca o sa fie ceva super fain, cum numai fondatorii imperiului Windows sunt in stare sa conceapa. Vom reveni cu noi date in momentul in care o sa le avem si bineinteles, cu concursul in sine odata ce va debuta. Nu stim data exacta deocamdata, insa revenim cu detalii pe masura ce acestea vor fii facute publice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.