Heroes of the Storm apare pe 2 Iunie

Heroes of the Storm este un joc marca Blizzard si se bazeaza pe ideea free 2 play. Lansarea va avea loc pe data de 2 iunie, insa poti incerca jocul mai devreme prin intermediul perioadei de testare beta ce incepe pe 19 mai. Va puteti inscrie pentru Beta pe site-ul jocului.

Heroes of the Storm foloseste caractere din World of Warcraft Starcraft si Diablo, asa ca daca sunteti fani jocurilor Blizzard, cu siguranta veti gasi in acest joc o noua pasiune. La start se vor alinia peste 30 de eroi dintre care veti putea alege, impreuna cu 7 arene, fiecare cu taskuri unice si vei putea sa schimbi look-ul eroului ales cu diverse skinuri.

Mike Morhaime, CEO si co-founder al Blizzard Entertainment spune “Concentrat asupra jocului in echipa si distractiei dozate echilibrat, Heroes of the Storm vine precum o gura de oxigen pentru niste jocuri asemanatoare care isi fac veacul de ani buni pe internet. Am creat acest joc astfel incat sa fie accesibil pentru toata lumea, mai ales pentru jucatorii noi dar si pentru veteranii WOW sau Diablo care isi vor incerca indemanarea cu aceasta noua lansare. ”

Jocul va avea destul de multe moduri, nelipsit fiind Cooperative – un mod prin care te grupezi cu prietenii pentru a invinge calculatorul. , Quick Match – un mod ce-ti permite sa intrii rapid in campul luptei impotriva prietenilor tai.

Beta va fi lansat chiar dupa terminarea turneului Heroes of the Dorm, turneu ce poate fi vizionat pe ESPN la sfarsitul acestei luni. Cat despre limbi, jocul va fi disponibil atat in engleza, cat si in spaniola, braziliana, portugheza, francezam germana, italiana, pploneza, koreeana si chineza – traditionala si simplificata.

Asteptam si noi cu nerabdare sa testam acest joc si cu siguranta va avea un real succes, precum toate jocurile Blizzard de pana acum. Sa nu uitam ca WOW dainuie de peste 10 ani.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.