Cele mai bune prosoape sunt pe prosoapehoteluri.ro

Ca sa cresti un business intr-o tara precum Romania ai de furca cu o sumedenie de probleme, cea mai des intalnita va fi problema calitatii. Desi pana acum mergea ideea de “treaca-mearga” atunci cand discutam despre calitate, in ultimii ani observam un trend ascendent in ceea ce priveste cresterea cererii de calitate in domeniul serviciilor din Romania. Turismul este cel care conduce detasat in acest clasament si asta nu poate de cat sa ne bucure. Incepem sa ne aliniem si noi standardelor occidentale si doar noi, oamenii, turistii interni suntem cei care schimbam mersul lucrurilor pe acest palier.

Schimbam mersul lucrurilor pentru ca refuzam sa ne mai cazam in pensiuni sau hoteluri de doua stele, vrem de la 3 sau chiar 4 stele in sus. Refuzam sa mai mergem in vacante care nu sunt all inclusive, refuzam sa mai mergem in varf de munte daca edilii acelor zone nu sunt in stare sa arunce o mana de asfalt prin gropile aparute in asfalt. Refuzam chiar si hotelurile care au calificative negative pe paginile de profil de pe internet din cauza room service deficitar, a angajatilor nesimtiti sau pur si simplu a patronilor de hoteluri si pensiuni care nu pun la dispozitia turistilor absolut tot ce au nevoie pentru un sejur sau o vacanta cat mai reusita. Pai nu am auzit noi de cazuri in care turistii primeau prosoape rupte sau nespalate corspunzator atunci cand se duceau sa faca baie?

Cele mai bune prosoape sunt pe prosoapehoteluri.ro

Da, pe prosoapehoteluri.ro gasiti prosoape pentru hoteluri si pensiuni de cea mai buna calitate. Patronii de pensiuni si de hoteluri care doresc sa aiba clienti satisfacuti din toate punctele de vedere trebuie sa se uite si in interiorul afacerii, chiar daca in acte scrie 3 sau 4 stele. E nevoie de respect in primul rand, respect pentru turist si pentru omul care vine si iti baga bani in buzunar. Dupa cum spunea, incepe incet incet sa se schimbe situatia si in curnad vom avea parte de o tara in care turismul va insemna o adevarata placere pentru noi toti, nu o ruleta ruseasca, nu o bataie de joc, nu o gluma proasta asa cum se intampla in prezent de cele mai multe ori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.