Am incercat hrana de catei Acana

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii obisnuiau sa tina pe langa casa un animal de companie. Desi pisicile au fost cele venerate in antichitate, cunoastem cu totii faptul ca sunt parsive, rele si geloase. Astfel, cel mai intalnit animal de companie de-a lungul timpului ramane catelul. El este prietenul fidel, loial, care niciodata nu isi musca stapanul. Niciodata cainele nu musca mana care-i da sa manance si va ramane vesnic credincios acesteia.

Cainele are dublu scop: poate fi un foarte bun animal de paza, folosit in acest mod atat la curtea omului cat si la stana, si poate fi animal de companie. Indiferent cum il folosim, trebuie sa avem grija de el ca de propria persoana. Am observat foarte multi stapani de astfel de patrupede ca neglijaza sanatatea cateului pe care il cresc ani de zile. Desi atunci cand ii cumpara sau ii aduna de pe strada majoritatea le fac vaccinuri si carnete de sanatate, pe parcurs parca dispare aceasta grija pentru sanatatea catelului.

Mancarea pe care o administram este singura capabila sa il tina departe de boli si de probleme de sanatate. Am si eu destui catei carora trebuie sa le dau sa manance, atat la serviciu cat si acasa si am observat o diferenta destul de mare intre hrana pe care o cumparam de la magazin special creata pentru ei si hrana reprezantand ciorba si resturi de la masa noastra.

Am incercat hrana de catei Acana.

Am incercat hrana de catei Acana pentru o luna de zile si am sesizat imediat cresterea in vitalitate a patrupedelor. Parca intr-un fel ma asteptam la un asemenea rezultat. Dupa cum spuneam, cainele trebuie sa primeasca o sumedenie de vitamine si minerale pe care din hrana noastra a oamenilor nu prea are de unde sa le asimileze. Nu prea se aseamana organismul nostru cu cel al lor si spun asta din toate punctele de vedere.

Grija pentru caine trebuie sa fie prioritara pentru absolut toata lumea, ma refer aici pentru cei care detin un astfel de animal. Trebuie sa fim oameni responsabili si sa ne asiguram ca animalului nostru nu ii lipseste absolut nimic, incepand cu afectiune si terminand cu hrana de calitate. Doar in acest mod putem sa fim siguri de faptul ca vom avea un catel sanatos intotdeauna si va creste intr-un mediu propice acestuia. Asa cum avem grija de noi si de copiii nostri, asa trebuie sa avem grija si de prietenul credincios care nu ne va parasi niciodata atata timp cat ii vom fi stapani. Un catel in casa insufleteste si cel mai dificil trai si reuseste sa alunge singuratatea si tristetea ca nici un alt animalut de companie. Puteti sa incercati si voi hrana de catei Acana si cu siuranta in mai putin de cateva zile veti observa o crestere de vitalitate in comportamentul catelului destul de benefica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.