O medicina altfel pe targovistedentalcenter.ro

Romania nu a fost niciodata tara in care medicina de stat sa faca performanta, excluzand perioada dinainte de revolutie. Cu toate ca multi nu or sa fie de acord cu mine, risc sa afirm faptul ca inainte de 89 exista o responsabilitate in sistemul sanitar de stat mult mai evidenta fata de cea din ziua de azi. In spatele acestei responsabilitati se ascundea pe de-o parte frica, pe alta parte bunul simt si educatia. Oamenii erau invatati sa fie seriosi inca de mici copii, cu toate ca erau apoi indobitociti de un sistem comunist care scartaia din toate incheieturile.

In anul 2015, medicina de stat a luat o turnura destul de regretabila, in sensul ca medicii nu stiu meserie, nu sunt capabili sa vindece pe nimeni, iar spaga sub forma de plic bagat in buzunarul acestora este ceva prioritar in primirea tratamentului. Nu asa trebuie sa se procedeze intr-un stat de drept in care nevoile cetateanului sunt cele care primeaza. De ce spun ca medicii sunt slab pregatiti? Pai nu am povestit noi in articolele trecute despre amicul unul verisor de-al meu care a fost admis la Facultatea de Medicina din Bucuresti, sectia cu plata, cu media de Bac de 5.30? Se intampla in urma cu vreo 3 sau 4 ani… Imi spune mie cineva ca un baiat de 19 – 20 de ani care o viata intreaga nu a fost constient de faptul ca trebuie sa invete carte, va deveni un medic de exceptie care culmea, trebuie sa fie toba de carte? Nu mai exista calitate in medicina de mult timp… Calitatea s-a dus la export si in tara au ramas doar spagarii si medicii slab pregatici.

In medicina dentara aceeasi problema o intalnim. Eu prefer sa caut un cabinet particular de genul targovistedentalcenter.ro, de cat sa ma mai las pe mana unor medici de stat. Chiar nu vreau sa jignesc pe nimeni, insa trebuie sa spunem lucrurilor pe nume. Trebuie sa schimbam putin lucrurile in aceasta tara in care medicii ne omoara cu zilele. Am abordat aceasta discutie referitoare la medicina dentara pentru ca recent am avut nevoie de ceva interventii si am vazut clar care sunt diferentele intre un medic particular, interesat sa isi faca un renume pozitiv si unul de stat. Incercati si voi o medicina altfel chiar daca este putin mai scumpa, merita!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.