Eli the computer guy

Eli este singurul tip care are un canal de Youtube despre tutoriale Pc pe care il urmaresc desul de frecvent. Din pacate, tutorialele PC nu sunt atat de abundente pe cum am avea noi nevoie, mai ales daca discutam despre tutorialele legate de Linux.

Mereu am spus faptul ca Linuxul este un sistem de operare dezvoltat “pe sub mana”… Cei care stiu Linux nu se grabesc sa impartasasca aceste cunostinte cu una cu doua. In plus, Linuxul este un sistem de operare destul de stabil, complicat si inteligent in acelasi timp.

Pe Eli l-am descoperit intamplator, asa cum am descoperit mai toti youtuberii de pana acum. Mi-au placut tutorialele lui legate de retelele de calculatoare si nu numai, asa ca am zis sa vi-l prezint si voua. Cu siguranta veti gasi si voi aceste tutoriale la fel de interesante cum le-am gasit si eu si nu in ultimul rand utile. Il gasiti atat pe youtube cat si aici, pe elithecomputerguy.com.

Domeniul acesta al calculatoarelor este unul extraordinar de vast, si oricat am incerca sa invatam, nu vom reusi niciodata sa il acaparam complet. Probabil am avea nevoie de peste 200 de ani ca sa invatam toate aceste ramuri ce se leaga de domeniul calculatoarelor, de la sisteme de operare pana la reparatii hardware, aplicatii, programe si asa mai departe.

Cui ii place sa invete lucruri noi, atat basic cat si advanced, cu siguranta va gasi pe site-ul lui Eli sau pe canalul sau de Youtube ceva destul de interesant astfel incat sa dea automat Subscribe.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.