Inaltatoare cumparate de pe net

Cand discutam despre siguranta copilului nostru trebuie sa i-o putem oferi oricand. Transportul cu masina trebuie sa fie sigur, nu incape loc de gresala atunci cand la mijloc sunt copiii. Ei sunt scopul nostru final in viata si trebuie sa le asiguram protectia de care au atata nevoie.

Chiar daca s-a dat acea lege care obliga parintii sa transporte copiii doar in scaune special create pentru ei, oamenii se adapteaza mai greu. Atunci cand ai de-a face cu un copil ceva mai neastamparat, nu prea reusesti sa il supraveghezi de cat daca sta pe scaunul din fata, lucru interzis de lege. Problema pleaca de la educatie. Daca ai un copil neastamparat esti de vina tu ca si parinte. Copiii trebuie sa fie ascultatori si sa nu creeze probleme indiferent de varsta. Un copil rasfatat o sa tipe, o sa planga, o sa se tavaleasca pe jos de fiecare daca cand nu ii convine ceva, inclusiv bancheta din spate a masinii.

Ne vom adapta oare noilor cerinte? E destul de dificil sa cred ca in urmatorii ani vom asista la o modificate fundamentala a mentalitatii in aceasta tara, astfel incat sa pornim cu o educatie serioasa si cu responsabilitate.

Toti parintii trebuie sa cumpere scaune pentru cei mici si sa le asigure o protectie superioara, ca la carte. E destul de simplu in ziua de azi sa faci rost de un scaun de calitate pentru cel mic, avem internetul mai dezvoltat ca oricand. Dupa ce copilul creste, putem sa facem rost de inaltatoare cumparate de pe net si sa il prindem in centurile masinii. Cata vreme va creste, cel mic va fi ferit de riscuri in caz de accident. Parintii trebuie sa inteleaga faptul ca fara o educatie corespunzatoare, societatea se va corupe iremediabil. Degeaba cumperi scaun pentru transportat micutul daca acesta face ca toate visele cand il fixezi in el, nu il vei putea obisnui. Este necesara o schimbare capitala de mentalitate care sa improspateze cu viziune occidentala modul nostru de viata. Trebuie sa ne adaptam cerintelor unei intregi Europe si sa le respectam cu strictete.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.