Mortal Kombat X pentru PS4

Mortal Kombat X este un joc ce nu mai are nevoie de nici o descriere. Cu totii am trait cu Mortal Kombat in tinerete si stim foarte bine cata actiune cuprinde acest joc, dexteritate si nu in ultimul rand duritate. Mortal Kombat X are o poveste similara cu Mortal Kombat 9, raul malefic invadeaza Pamantul, insa de data aceasta actiunea se petrece la 25 de ani de la aceasta “invazie”.

In Mortal Kombat X ii gasim pe Scorpion, Kano, Sub Zero, Cassie Cage – Fiica lui Johnny Cage si Sonya Blade care are abilitatile de lupta ai ambilor.

461274-mortal-kombat-x-for-playstation-4

Caracterele au trei stiluri de lupta care le cam altereaza din stil, insa experienta jocului ramane una mai mult de cat fantastica. Miscarile au fost mult imbunatatite fata de Mortal Kombat 9 si asta se observa inca din primele secunde. Totul se desfasoara cu o fluidtate iesita din comun. Desi nu este chiar atat de bine pus la punct precum Street Fighter 4, in Mortal Kombat X este mult mai simplu acum sa executi combo-uri. Decorul este unul dintre cele mai frumoase de pana acum, perfecte pentru un adevarat carnagiu.

Mortal Kombat X este un joc mult superior seriilor de Mortal Kombat precedente si cu siguranta va avea un real succes la publicul larg. Longevitatea acestei serii Mortal Kombat a mai castigat cativa ani prin lansarea acestei versiuni. Vom reveni cu un full review in momentul in care jocul va fi lansat. Pana pe data de 14 aprilie cand va fi lansat, nu avem de cat sa asteptam. Jocul costa aproximativ 60$.

461280-mortal-kombat-x-for-playstation-4

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.