Am incredere in Depozitul Auto Online

E destul de dificil in ziua de azi sa mai spui faptul ca ai incredere intr-un magazin de piese auto. Am discutat de multe ori subiectul mafiei pieselor de schimb in Romania si de fiecare data am ajuns la aceeasi concluzie: saracia impinge oamenii sa cumpere cele mai ieftine produse, chiar daca sunt contrafacute la a 5-a mana. Poate multi dintre voi v-ati intrebat de ce piesa pe care ati cumparat-o pentru masina dupa talonul acesteia nu poate fi montata pe masina. Ideea este destul de simpla: o piesa originala este copiata de alta firma si vanduta mai ieftin. Apoi, dupa copie alta firma mai face o copie si o vinde si mai ieftin de cat copia numarul 1… Si tot asa… Din copie in copie se ajunge la o piesa foarte ieftina care nu mai pica pe masina desi se vinde dupa aceleasi Standarde. Nu ai cum sa copiezi perfect mai ales daca mai si gresesti pe ici pe colo… Ca la chinezi bineinteles…

Cu toate acestea, am descoperit un magazin online numit scurt si la obiect: Depozitul Auto Online. De fiecare data cand am comandat ceva de aici nu au fost probleme, insa de fiecare data cand am comandat ceva din oras am avut parte de surprize. In ce constau aceste surprize? Pai in primul rand ti se spune ca piesele sosesc a doua zi si de unde? Mereu am asteptat cate doua sau 3 zile pentru un amarat de amortizor sau placute pentru frana. In al doilea rand mi s-a intamplat sa se gresasca comanda, in loc de piesa mea sa fie trimisa alta piesa asemanatoare, insa imposibil de montat.

Comenzile facute pe Depozitul Auto Online au fost fara eroare pana acum. Din punctul meu de vedere, trebuie sa ne orientam catre cei capabili de seriozitate si promptitudine. In Romania anilor 2015, este destul de dificil sa spui despre cineva sau despre un anumit magazin ca este serios. Duhneste in tara un aer acru de superficialitate care nu va tine la distanta de aceasta seriozitate pentru o buna bucata de vreme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.