Ideea de second hand. Despre calculatoarele second hand

Calculatoarele second hand au fost mereu inconjurate atat de critici dar si de avantaje. Despre aceste critici si avantaje vom discuta in articolele care urmeaza pentru o mai buna intelegere a ideii de second hand. Sunt utile sau nu calculatoarele second hand? Sa incepem asadar sa enumeram avantajele pe care calculatoarele second hand le au: Pretul si Garantia.

  • Pretul in functie de utilitate te impinge sa alegi un calculator second hand. Pentru aplicatii office nu ai nevoie de un desktop nou. De ce sa dai 1000 de lei pe unul dintre cele mai ieftine deskopuri noi disponibile pe piata cand poti sa dai 500 de lei pentru un calculator care va face cu brio aceeasi munca de birou? Totul se rezuma la utilitate si la futureproof. Daca ai nevoie de un calculator pe care stii dinainte ca il vei folosi strict pentru un anumit program, cu siguranta vei opta pentru un calculator second hand.
  • Garantiile sunt asemanatoare unitatilor noi. Din punctul meu de vedere, comerciantii de calculatoare second hand risca destul de mult atunci cand ofera 12 luni garantie pe componente sau pe intregi unitati. Sunt deja uzate si riscul ca acestea sa cedeze este mult mai mare. Deci beneficiati de garantie ca pentru o unitate noua chiar daca aceasta este second hand.

Acestea sunt cele mai importante avantaje ale calculatoarelor second hand, fie ca discutam despre unitati desktop sau laptopuri. Pretul mic este de multe ori convenabil si atata timp cat esti un om rational care nu tii mortis sa ai in ograda un calculator al carei putere de procesare nu o vei folosi niciodata la intreaga capacitate, calculatoarele second hand sunt exact solutia de care ai nevoie. Ideea de second hand este inteleasa de oamenii inteligenti si nu incape indoiala ca nu ar exista utilitate.

One Response

  1. Maria May 13, 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.