Cum am descoperit Petpal si hrana de la Orijen

Toti iubitorii de animale cauta cea mai buna hrana pentru al loc amic. Asta e clar. Desi multi inca prefera sa hraneasca cu ciorba si alte bazaconii cateii din propria ograda, observ un trend ascendent in ceea ce priveste stapanul constient de beneficiile unei hrane de calitate, superioare. Petpal si hrana de la Orijen nu reprezinta altceva de cat un magazin online si o hrana de calitate. Orijen este una dintre cele mai calitative hrane pentru catei de pe piata la momentul actual si in ciuda pretului mai mare fata de alte hrane de acest gen, Orijen iti ofera garantia unui aport de minerale si proteine perfect pentru catelul tau aflat in crestere sau la maturitate.

Petpal si hrana de la Orijen au grija de catelul tau. Nimeni nu isi doreste un catelus bolnavior, nu? Este necesar sa avem grija de el ca la carte. Stiu ca multi nu cresc animale dupa ce scrie in carti si apoi se mira ca acestea se imbolnavesc, ori capata o forma ciudata de anemie fara sa isi dea seama unde au gresit. Dupa cum spuneam, cateii nu trebuie sa manance ciorba si resturi de la masa stapanului. Cateii au nevoie de niste vitamine speciale pe care le pot lua numai din hrana speciala pe care o putem cumpara de la magazin sau de la pet shop-uri.

Am descoperit Petpal si hrana de la Orijen in momentul in care am vrut sa fac cuiva o surpriza. Un bun amic de-al meu a primit vreo 6 catelusi cadou din partea catelusei sale insarcinate si am zis ca ii e dificil sa aiba grija de 6 pui de unul singur. Am vrut sa ii ofer o hrana de foarte buna calitate pentru niste catei mici, hrana care sa le ofere tot ce au nevoie in primele luni din viata. Nu era vorba de bani, ci de calitate. In Severin este aproape imposibil sa gasesti mancare pentru caini de calitate. Mai departe de Pedigree nu cred ca reusesti sa gasesti ceva si asta din cauza mentalitatii. Daca oamenii nu cumpara si hrana de calitate, e clar ca magazinele nu isi ocupa rafturile degeaba cu ea. Ei pun pe rafturi ieftineaua tipica Romaniei.

Oricum, am observat ca romanii sunt codasi in ceea ce priveste cumparatul hranei pentru catel. Poate ca inca nu au inteles rostul acesteia sau nu stiu care-i problema. Au vazut ca se traieste si cu ciorba si resturi de la masa si o tin asa, unde mananca 2 guri mai mananca una… Ei bine, nu cred ca este un mod de gandire foarte sanatos, cateii au nevoie de vitamine si minerale soecifice corpului lor si le pot lua numai din hrana de la Orijen sau altele asemanatoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.