Cam dificil gasesti huse telefoane la pret bun

Asta e concluzia la care am ajuns dupa mai bine de 3 zile de cautari. Atunci cand ai un telefon mobil – smartphone cu o forma sau o dimensiune cel putin ciudata, vei trece prin Furcile Caudine in momntul in care vei dori o husa sau o folie. Am intalnit aceasta problema la Alcatel Idol, Samsung Galaxy Grand Neo, LG Nexus si asa mai departe. Formele curbate sau ecranele de dimensiuni ridicole iti ofera atat exclusivitate dar si batai de cap in momentul in care doresti accesorii sau consumabile pentru ele.

De multe ori nu conteaza doar sa gasesti, conteaza sa gasesti huse telefoane la pret bun. Ca pana la urma nu iti convine nici sa platesti dublu fata de normal doar pentru ca ai un telefon mai ciudat sau mai rar. Cel putin asa am vazut ca se intampla pe la buticurile din oras… Dupa ce ca se gasesc husele greu, cer o gamada de bani pe ele si mai sunt si de cea mai proasta calitate, chinezarii ieftine. Oricum exista un trend ascendent in ceea ce priveste calitatea si in urmatorii ani vom asista la o imbunatatire considerabila a mentalitatii celor care cumpara.

Problema calitatii porneste in principal de la cmparator. Este exact ca in mass-media. Daca publicul cere programe de divertisment, nu cultrale, televiziunile ofera ceea ce se cere pentru a putea ramane pe piata. E un business bazat pe cerere si oferta. La fel si in comert. Daca cererea se bazeaza exclusiv pe produse ieftine slab calitativ, e clar ca magazinele nu or sa colcaie de produse scumpe si de calitate. Atata timp cat oamenii vor avea o mentalitate comunista orientata catre ieftin si prost, nimic nu se va putea schimba.

Huse telefoane la pret bun gasesti in principal pe internet. Nu are rost sa iti bati capul cu nimicurile ieftine din magazinele din oras. Nu vei gasi niciodata calitate acolo si din pacate nici nu se vor schimba lucrurile asa curand. Exista dupa cum spuneam un trend ascendent al cererii de produse calitative, insa va dura o perioada destul de lunga pentru a simti in magazinele reale aceasta schimbare.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.