Am nevoie de inchidere logie

Atunci cand stai la bloc, te confrunti destul de des cu porblema numita “vecini”. Imi aduc aminte de vremurile dinainte sa ma mut. Nu ma grabisem sa fac o inchidere de logie si cand imi era lumea mai draga ma trezeam in casa cu pisici, petarde aruncate de vecini, pasari, cate si mai cate. In urma cu 7 ani m-am mutat intr-o locatie noua si am zis ca daca voi avea parte de vecini aiuriti si de un mediu inconjurator destul de salbatic, o sa recurg la inchidere logie.

Ei bine, mediu neprietenos nu am avut, vecini aiuriti nici atat, insa aici am intampinat o alta problema. Nu stiu cum se face, insa de fiecare data cand ploua, apa bate doar insepre bloc. Nu am reusit sa inteleg pana acum fenomenul, probabil ceva curenti de aer care actioneaza pe nevazute. A trebuit sa inchid logia si aici pentru ca altfel riscam sa ma trezesc cu apa in bucatarie. Tin minte ca am venit intr-o noapte acasa in timpul unei ploi torentiale si deja se stransese apa in logie de vreo palma. Daca mai intarziam mult probabil ca ar fi depasit pragul usii care oricum era inaltat. Am inaltat usa care da spre logie intentionat gandindu-ma la aceasta psoibilitate.

Zis si facut, am chemat oamenii, mi-au inchis logia si am rezolvat problema. Poate ca ar fi fost mai util sa rezolv treaba asta inca de cand m-am mutat, insa mereu am fost adeptul aerului curat. Cu totii ne dorim un balcon sau o terasa desi stam la bloc si putinul aer curat care intra intr-o logie te multumeste in lipsa de alte intinderi. Mi-au placut foarte mult casele, insa deocamdata nu am posibilitatea sa cumpar una. Sunt nevoit sa imi duc traiul intre 4 pereti ai unui blog, alaturi de foarte multi vecini, catei, pisici, si bineinteles ploi care te inunda daca nu cumva esti pe faza.

E bine totusi ca exista firme specializate care se ocupa cu asemenea lucrari. Povestesc de multe ori patanii cauzate de meseriasi, asa ca stiti foarte bine la ce marefer. Nu lasati in seama oricui lucrarile chiar daca este vorba despre o simpla inchidere logie. Lucrurile trebuiesc facute cu cap si cu indemanare. Intotdeauna apelati la oameni autorizati capabili sa va dea o chitanta si o garantie asupra interventiei. Evitati carpacii si meseriasii inchipuiti daca vreti sa va bucurati de lucrare. Eu stiu ca e mai ieftin sa lucrezi cu niste oameni adusi de X sau de Y , considerati meseriasi din auzite. Trebuie sa scapam de aceasta mentalitate paguboasa care ne impinge sa lucram cu cei mai ieftini meseriasi, care de multe ori nu sunt capabili sa ofere un serviciu de calitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.