Am cumparat de pe okazii laptop Asus X453m. Laptop de blogger.

Povesteam mai de mult ca urmaresc sa cumpar un laptop de 14 inch care sa imi ofere mobilitatea de care am nevoie. Atunci cand am de scris 50 de articole pe zi, daca stau in casa o iau razna. Asa ca am cautat un laptop cu care sa plec sa mai scriu si prin natura.

Am urmarit un singur lucru: eficienta. Atunci cand alegi un laptop trebuie sa te gandesti in primul rand la ce ai de gand sa il folosesti. Daca vrei jocuri cumperi unul nou din magazin cu o placa video de ultima generatie, daca ai nevoie de unul pentru editare de text, e-mail si office (cazul meu), te poti indrepta catre piata de second hand unde, daca esti de ceva vreme in domeniu, vei gasi un laptop perfect pentru tine.

Am cumparat de pe okazii.ro un laptop Asus X453M dupa vreo cateva zile de cautari. Am dat pe el 600 de lei iar in magazin il gasiti de la 1000 in sus. Am optat pentru acest laptop deoarece este ultraportabil, foarte usor, bateria tine cel putin 4 ore. Am optat pentru Asus X453M pentru ca este un laptop de genratie noua. Bios-ul este din decembrie 2014 si asta am si urmarit. Cu 600 de lei puteam sa cumpar ceva cu i3 sau i5 vechi de cel putin 5 ani si din propria experienta stiu ca un procesor puternic de generatie noua se bate cap la cap cu unul slab de generatie noua. Se schimba tehnologia NM si astfel se creaza echilibru intre i3 sau i5 si dual core contemporan.

Asus X453M este un laptop perfect pentru editare de text, pentru un blogger ce are nevoie de multe ore de munca. Bateria si formatul il recomanda si in articolul ce urmeaza trecem la review-ul propriuzis.

One Response

  1. pclaptop Sep 2, 2015

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.