Exista un aparat de intretinere aer conditionat?

Aparatul de aer conditionat nu mai este de mult timp un lux. Oamenii il cumpara din necesitate, intrucat vremea in Romania este din ce in ce mai arida pe timp de vara. Hai sa fim seriosi, ca nimeni nu il prea foloseste iarna ca sa se incalzeasca. Desi are aceasta functie, mie mi se pare destul de inutila. Eu de exemplu desi mi-am cumparat un aer conditionat de peste 2000 de lei la vremea respectiva, temperatura pe care o baga in casa atunci cand sunt -20 de grade afara nu este suficienta. Cu alte cuvinte, nu au randament atunci cand temperatura din termometru scade foarte mult.

Pe alta parte, aerul conditionat este de un real folos pe timp de vara. Inainte sa il cumpar, nu credeam pe nimeni care-mi spunea ca este aur curat. Atata timp cat nu probez pe pielea mea eu nu prea cred ce spune lumea. Dupa ce l-am cumparat practic nu-mi mai venea sa ies din casa cand afara era canicula. Merita fiecare banut si cu siguranta o sa recomand aparatul de aer conditionat tuturor celor care ii aud ca se vaita de caldura. Un AC bun costa ceva bani, insa e o investitie in confort ce intotdeauna o sa merite efortul.

Zilele trecute am chemat o echipa pentru revizia la AC. Au venit cu un aparat de intretinere aer conditionat si am ramas putin surprins. Ma asteptam sa faca niste verificari si niste operatii de intretinere manual, ca si pana acum… Uite ca mai exista si firme care investesc in aparatura de ultima generatie. Asta chiar pune un zambet pe fata mea, deoarece in Romania nimeni nu prea mai investeste in tehnologie. Incepand cu cei de la service auto si terminand cu firmele care instaleaza si intretin aparate de aer conditionat. Atunci cand observ o mica schimbare de mentalitate ma bucur nespus. Imi place sa cred ca lucrurile in tara asta se vor schimba incet incet inspre bine. O mentalitate putreda ca cea din prezent nu trebuie sa mai existe, fiecare schimbare in bine este o raza de speranta ca Romania va fi tara pe care ne-o dorim cu totii.

Articole Asemănătoare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.