Cunosti fete care se ocupa de video chat?

Videochat-ul in Romania este un subiect tabu. Mentalitatea ne obliga sa ne uitam urat doar atunci cand cineva rosteste cuvantul cu pricina, ce sa mai zicem daca cineva afirma ca si lucreaza in domeniu? Mai avem nevoie de vreo 50 de ani de civilizatie pana sa ajungem la mentalitatea pe care vesticii o au astazi. Mai glumeam cu cativa amici ce spuneau ca vom ajunge din urma Vestul numai in situatia in care ei vor sta pe loc si noi vom inainta. Putin probabil sa se intample asa ceva, nu?

Mentalitatea romaneasca trebuie sa scape de prejudecati. Ele trebuie sa dispara si din comportamentul nostru dar si din personalitate. Nu putem sa avansam atata timp cat suntem obisnuiti sa radem pe seama celor cu probleme, atata timp cat suntem obisnuiti sa ne batem joc de oamenii slabi, atata timp cat judecam fara sa gandim si fara sa ne dam seama ca de fapt nu avem dreptul sa judecam pe nimeni. Nu suntem judecatori, nu suntem Dumnezei, suntem simplii oameni si nimeni sau nimic nu ne da dreptul sa catalogam pe X sau pe Y drept curva atata timp cat nu cunoastem ce inseamna videochatul.

Da, foarte multa lume condamna aceste fete video chat desi nu au habar cu ce se mananca videochatul. Au impresia ca ceva bordel se desfasoara in incintele acelor studiouri, si sincer sa fiu doar o mentalitate comunista, plina de gauri poate sa puna problema in acest mod. Intr-un studio de video chat nu se desfasoara asemenea activitati si cei care vorbesc si se grabesc sa judece trebuie macar sa se informeze inainte.

Eu sunt curios daca voi cunoasteti asemenea fete care lucreaza la video chat. Sunt intr-adevar femei inteligente care sunt capabile sa depasasca prejudecatile celor din jur? Eu unul nu am intalnit niciuna si sunt sigur ca se ascund destul de bine, altfel nu ar avea nici o sansa intr-o societate atat de compromisa ca cea din zilele noastre. Asteptam si noi vremurile in care vom semana cu nemtii sau cu olandezii din punct de vedere al modului de gandire…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.