Cele mai mari 10 turnee de gaming din lume

Gamingul a devenit un aspect ciudat al societatii contemporane pentru ca incep sa se castige bani destul de frumosi din aceasta activitate. In cele ce urmeaza, vom prezenta cele mai mari turnee de gaming din lume, turnee la care se platesc catigatorilor sume care depasesc uneori ordinul milioanelor de euro. Jocurile pe calculator incep sa devina un job destul de bine platit cu conditia sa fii al naibii de bun la asta.

  1. The International: cel mai mare turneu international cu premii de peste 10 milioane de dolari reuneste la Seatle in perioada 3 – 8 august 2015 16 echipe, cele mai bune din lume, care se vor juca Dota 2 si League of Legends…
  2. EVO: in fiecare vara in Las Vegas se intalnesc sute de jucatori din intreaga lume pentru a se “lupta” virtual. Jocurile de “bataie” reusesc sa stranga adepti in lumea intreaga. Cine nu a auzit de Mortal Kombat sa Street Fighter? 17 – 19 iulie 2015.
  3. World Pump Festival: desi in Statele Unite jocurile de dans nu mai sunt la moda, in Koreea inca prind destul de bine. In fiecare an, concursul World Pump Festival reuneste dansatori din intreaga lume, dansatori ce vor concura la doua categorii: viteza si freestyle.
  4. Dreamhack Suedia: este un eveniment atat de masiv, incat autoritatile locale au recunoscut faptul ca ajuta foarte mult economiei locale a orasului Jonkoping. De doua ori pe an, la Elmia Exhibition Centre se desfasoara 72 de ore neintrerupte de gaming. Pe langa MOBAs si cateva jocuri de bataie, DreamHack gazduieste unul dintre cele mai mari concursuri de Counter – Strike: GO (13 – 16 iunie 2015).
  5. Pokemon World Championships: majoritatea turneelor gazduiesc jocuri serioase am putea spune… Cu toate acestea, Nintendo vrea sa ne contrazica si aduce in prim plan acest turneu la care participa jucatori de absolut toate varstele. Este unul dintre putinele turnee pe baza de invitatie si va fi gazduit in perioada 21 – 23 august 2015.

Urmatoarele 5 turnee le gasiti aici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.