Cele mai mari 10 turnee de gaming din lume (2)

  1. Electronic Sports World Cup este unul dintre cele mai longevive turnee din lume, fiind infintat in anul 2003 drept o prelungire a catorva petreceri LAN din Paris. Evenimentul la inceput se axa pe FPS-uri si de-a lungul timpului a acaparat o multime de genuri diferite. Trackmania este unul dintre cele mai populare jocuri de curse de la acest turneu, in vreme ce ESWC 2015 for Call of Duty a fost programat in data de 2-3 mai 2015.
  2. League Of Legends World Championships. Daca pentru majoritatea turneelor prezentate mai sus inscrierile sunt libere pentru toata lumea, pentru acest turneu trebuie sa treci mai intai de stagiile regiunale ale acestei competitii. Odata ce ai trecut, poti spune ca tu si echipa ta sunteti in cursa directa pentru premiul de 1 milion de dolari si trofeul de 22 de kilograme Summoner’s Cup.
  3. BlizzCon este una dintre cele mai populare competitii din lume si asta din cauza unui singur joc ce se disputa aici : StarCraft… Da, este jocul cu care multi dintre noi am crescut si iata ca, dupa zeci de ani, lumea inca il mai joaca. 6-7 noiembrie 2015.
  4. Major League Gaming Championship este o competitie ce se desfasoara de doua ori pe an, iar la start se aliniaza jucatori si echipe ce vor trebui sa joace de la FPS-uri pana la Starcraft 2.
  5. International Classic Game Competition. Nu puteam sa nu amintim si de aceasta competitie, de jocuri clasice sau retro. Amintim aici jocurile Arcade manate de clasicile joystick-uri. Din pacate, pentru jucatorii inraiti de old school games, arcade si toate cele, in 2015 nu se va tine aceasta competitie.

Cam acestea ar fi cele mai importante 10 competitii din lume in ceea ce priveste jocurile si gamingul.

Articole Asemănătoare

No Responses

Leave a Reply